Жорди Кайседо е имал телефонен разговор със сина на Гриша

...
Жорди Кайседо е имал телефонен разговор със сина на Гриша
Коментари Харесай

Кайседо се присъединява към лагера на ЦСКА след разговор с Дани Ганчев

Жорди Кайседо е имал телефонен диалог със сина на Гриша Ганчев - Данаил. Двамата най-сетне са се чули през вчерашния ден след дълги опити от страна на босовете на “червените” да се свържат с еквадореца, оповестява “Блиц”.

Нападателят е дал мъжката си дума, че в събота вечер ще дойде във Виена при останалите си съотборници и ще се причисли към лагера на “червените” в Австрия. От клуба ще пратят собствен човек, който да просрещне Жорди и да го води в хотела. Там той ще се види с Данаил Ганчев.

Въпреки наближаващото присъединение на Кайседо към ЦСКА, неговият трансфер остава много евентуален.

По последна информация Кайседо и сътрудникът му Ернан Банято са в Истанбул.

Всеки ден излизат нови спекулации и къде ще играе футболиста през новия сезон. По последна информация турският гранд Бешикташ желае да отмъкне Жорди за 2.5 милиона евро. Банято от няколко дни е отседнал в едноименния истанбулски квартал и държи връзка с представители на “черните орли”, като ги е уверил, че в контракта на играча има откупна уговорка в размер на 2.5 милиона евро.

Пред медиите в Еквадор Банято упрекна ЦСКА, че съзнателно прикриват тази алтернатива в договора му, с цел да приберат повече пари при възможен трансфер. От „ Армията “ пък отвърнаха, че сътрудникът постъпва неточно, като разкрива конфиденциална информация от контракта на нападателя.

Според турския уебсайт Mynet.com различен клуб от елита на Турция - Фенербахче, също е следял нападателя, само че ползата им от дълго време е намалял.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР