Жизненият стандарт и безработицата са най-големите проблеми, пред които е

...
Жизненият стандарт и безработицата са най-големите проблеми, пред които е
Коментари Харесай

Жизненият стандарт и безработицата са най-големите проблеми на Сърбия

Жизненият стандарт и безработицата са най-големите проблеми, пред които е изправена Сърбия сега, сочат последните изследвания, извършени взаимно от „ Блиц “ и „ Фактор плюс “.

Това е мнението на 84% от жителите, до момента в който 68% считат, че престъпността и корупцията са най-големият проблем. За 30% проблем е въпросът с Косово и ситуацията на правосъдната система, за28% положението на опазването на здравето и имиграцията и 24% положението на образованието и запазване на околната среда.

Проучването откри също, че 56 на 100 от жителите считат, че Белград и Прищина няма да подпишат съглашение, а към 40 на 100 считат, че „ замразеният спор “ е най-хубавото решение сега.

Що се отнася до европейската вероятност, 36 % от жителите имат вяра, че Сърбия в никакъв случай няма да се причисли към Европейски Съюз, 30 % споделят, че ще влезе след 2030 година, а два % – през 2025 година, като 38 % споделят, че Сърбия не би трябвало се причислява към Евросъюза, до момента в който 35 % са споделили, че би трябвало.

Що се отнася до икономическите промени, 36% от жителите споделиха, че усещат резултата от промените, 24% имат едва чувство за въздействието им върху живота,, а 11% усещат цялостния резултат. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР