Животите на първите дами на САЩ Елинор Рузвелт, Бети Форд

...
Животите на първите дами на САЩ Елинор Рузвелт, Бети Форд
Коментари Харесай

Три първи дами на САЩ в нов сериал

Животите на първите дами на Съединени американски щати Елинор Рузвелт, Бети Форд и Мишел Обама ще наблюдава антологичният сериал Първата дама. Десетте епизода показват политическия и персоналния живот на трите дами, пътя им до Белия дом, духовете от предишното им и най-важните моменти от мандата на съпрузите им президенти.

Забележителен е актьорският състав – Вайола Дейвис ще влезе в облика на Мишел Обама, Мишел Пфайфър е Бети Форд, Джилиън Андерсън ще въплъти Елинор Рузвелт.

В функциите на мъжете до първите дами застават надлежно О. Т. Фагбенли като Барак Обама, Арън Екхарт като Джералд Форд и Кийфър Съдърленд като Франклин Рузвелт. Участват още Дакота Фанинг в ролята на Сюзън Елизабет Форд, щерка на Джералд и Бети, и Лили Рейб като Лорина Хикок, близка другарка на Елинор Рузвелт.

Първият сезон се състои от 10 епизода, продуцирани от Арън Кули. Режисьор на всички 10 епизода е Сузане Биер, позната от Отмяната. Тя е и в екипа с изпълнителните продуценти. Премиерата на сериала ще е на 17 април.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР