Животът ви не е длъжен да се промени в нощта

...
Животът ви не е длъжен да се промени в нощта
Коментари Харесай

Трябва ли да чакате Новата година за да започнете да променяте живота си?

 Untitled-1

Животът ви не е задължен да се промени в нощта на 31 декември, а Нова година не би трябвало автоматизирано да значи, че вие  към този момент сте „ нов “ човек. И не си струва  да стартирате процеса на смяна единствено тъй като приключва един цикъл от  365 дни и стартира нов сходен цикъл.

Новата година е време на ново начало и ние към този момент сме привикнали с това изказване, само че когато става въпрос за личното ни благополучие, за какво би трябвало да чакаме? Защо да чакате Новата година с цел да изпълните  живота си с наслада и да се заобиколите с хора, които ви носят тази наслада?

   нова година

Какво ще стане, в случай че решите да се измененията единствено тъй като за това имате задоволително мотивация и най-важното – задоволително увереност? Какво ще стане, в случай че решите да се измененията, тъй като от дълго време сте износили  старите си гащи и имате потребност от нови облекла?

Какво ще стане, в случай че решите да се измененията, с цел да имате повече смисъл и ценности  в живота си? Затова го направете  за себе си, а заради  Нова година!

Между другото, не сте ли се замисляли, че същинската загадка на Новата година е да отпразнувате триумфите и достиженията си, а не да ви служи  за  магическа пръчка  за прогрес и развиване?

Повярвайте,  празникът няма да промени живота ви по никакъв метод – можете да го измененията единствено вие и можете да започнете през който и да е от тези 365 дни – това е единствено ваш избор.

Кои Три ястия не би трябвало да слагате на масата на Нова година преди срещата с Жълтото Земно Куче

 

До  Нова година остават броени дни и е време да помислим по какъв начин да я  посрещнем и  какво да сложим на масата в новогодишната нощ. Обикновено   готвим всичко, което желаеме,…

Цялата публикация

П. Коелю: Започнете Новата година от нулата!

 

Можете да си кажете, че няма да извършите нито една крачка напред, до момента в който не разберете за какво някои значими и постоянни неща в живота ви,  се превърнаха  в прахуляк за  един…

Цялата публикация

Астрологични Предсказания за Новата 2018 година за всички зодиакални знаци

 

Овен Овенът през 2018 година би трябвало да показва най-хубавите си качества. Бъдете по-добродушни, по-смели, по-чувствени и по-благородни, с цел да не вършиме неточности и с цел да притегляте към себе си достойни…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР