Животът понякога е суров и то към най-невинните и беззащитните

...
Животът понякога е суров и то към най-невинните и беззащитните
Коментари Харесай

10 звезди с осиновени деца

Животът от време на време е недопечен и то към най-невинните и беззащитните създания. Но съюзят ли се шансът и международните звезди в името на тези създания, всичко може да придобие напълно друг образ.

Подбрали сме истории, които потвърждават, че слънцето може да изгрее на всяка улица, било то и под формата на звезден родител с положително сърце и любяща душа. Представяме ви 10 звезди и техните осиновени деца.

1. Чарлийз Терон

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on Jul 17, 2016 at 8:34am PDT

Южноафриканската актриса е самотна майка на две осиновени деца. Осиновява сина си Джексън през 2012 година, а през 2015 година и щерка си Огъст. През 2019 година звездата разкри, че Джаксън е отглеждан като момиче. “Работата ми като родител е да поддържам и обичам децата си и да се уверя, че имат всичко належащо, с цел да бъдат това, което желаят да бъдат. Ще се боря с всички сили, с цел да пазя правата на децата си. ”

2. Катрин Хейгъл

A post shared by Katherine Heigl (@katherineheigl) on May 22, 2018 at 7:17am PDT

Актрисата има две осиновени деца и едно биологично от брачна половинка си Джош Кели. Това са Нанси с корейски генезис, Аделаида с афро-американски генезис и Джошуа Бишоп. Катрин има особено отношение към осиновяването: “По-голямата ми сестра Мег е от Корея и родителите ми са я осиновили три години преди да се родя. Исках личното ми семейство да наподобява на това, от което произхождах и знаех, че ще осиновя дете от Корея. С мъжа ми искахме да имаме биологични деца, само че първо взехме решение да осиновим. ”

3. Сандра Бълок

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official)

Носителката на “Оскар ” осиновява първото си дете, Луис, през 2010 година от Ню Орлиънс. Обяснява, че към това деяние я подтиква ураганът “Катрина ”: “Нещо ми подсказа, че моето дете е там. ” През 2015 година Бълок осиновява и щерка си Лайла. Отглежда двете си деца сама.

4. Даян Кийтън

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton) on Apr 17, 2019 at 12:02pm PDT

Даян е образец за това, че в никакъв случай не е късно да станеш родител. Тя е на 50, когато през 1996 година осиновява щерка си Декстър. Пет години по-късно, към фамилията им се причислява и Дюк. Актрисата отглежда момчето и момичето сама: “Майчинството в тази възраст изцяло ме промени. Това беше най-смиряващото ми прекарване. ”

5. Мадона

A post shared by Madonna (@madonna) on Dec 25, 2018 at 4:25pm PST

Певицата има 6 деца, от които 4 осиновени. Всички осиновени са от Малави: Дейвид, Мърси и близначките Естер и Стела. Мадона сподели любовта си към всичките деца от Малави и оказва помощ за построяването на детска болница там. Биологичните ѝ деца са Лурдес и Роко.

6. Дениз Ричардс

A post shared by Denise Richards (@deniserichards) on Dec 2, 2019 at 3:58pm PST

Моделът има три дъщери, една от които е осиновена. Двете ѝ девойки – Лола и Сам – са от някогашния ѝ брачен партньор Чарли Шийн. През 2011 година тя осиновява щерка си Елоиз. През 2019 година Ричардс разкрива, че третата ѝ щерка е дете със специфични потребности заради хромозомно разстройство.

7. Шарън Стоун

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on Jun 13, 2018 at 5:44pm PDT

Актрисата осиновява първия си наследник, Роан, през 2000 година, когато научава, че мъчно ще се снабди със лични деца. Прз 2005 и 2006 година осиновява и другите си двама сина – Лейърд и Куин. Отглежда ги сама.

8. Хю Джакман

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on Oct 28, 2017 at 2:50pm PDT

Актьорът и брачната половинка му вземат решение да осиновят деца откакто Дебора-Лий Фърнес претърпява два спонтанни аборта. В резултат двамата се снабдяват с прелестния си наследник Оскар и прелестната си щерка Ава.

9. Джейми Лий Къртис

A post shared by Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie) on Oct 18, 2018 at 8:59am PDT

Актрисата и брачният партньор ѝ не съумяват да се снабдят с дете в продължение на няколко години. Осиновяват момиче и момче – Ани и Том. Къртис споделя мислите за осиновяването в своята книга: “Това е доста комплициран път, изпълнен с доста страсти и провокации. В основата си, осиновяването е обвързвано със загуба и със силата, която ти оказва помощ да преодолееш тази загуба. ”

10. Анджелина Джоли

A post shared by анджелина джоли (@andjelina_jolie) on Jan 21, 2016 at 8:17am PST

Актрисата има три биологични и три осиновени деца. Най-големият ѝ наследник, Мадокс, е осиновен от Камбоджа през 2002 година. През 2005 година осиновява щерка си, Захара, от Етиопия. През 2007 година осиновява Пакс от Виетнам. Биологичните ѝ деца са – Шайло и близнаците Нокс и Вивиан.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР