Животът ни е низ от случки и промени, за които

...
Животът ни е низ от случки и промени, за които
Коментари Харесай

Ето това са важните години в живота на всяка ЗОДИЯ

Животът ни е низ от случки и промени, за които постоянно желаеме да сме подготвени, само че те най-често ни изненадват. Има години в живота на всяка зодия, които дефинират доста събития и трансформират всичко към тях. Ето кои са те за всяка една от 12-те зодии.

 Ето това са значимите години в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 1) Ето това са значимите години в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 1)
В живота на всеки човек има интервали, които са по-силни от други и години, в които всичко се пренарежда и стартира да придобива друг...
ВЕЗНИ: Везните могат да се похвалят с живот, в който имат от всички по малко. Не им липсва положително семейство, нито добра работа или завършения, които да се трансформират в незабравими мемоари. Има няколко години, в които те натрупат най-важните прекарвания в живота си и това е времето, когато са на 22, 29, 32 и 48 години. В любовта е мъчно да кажем кои години са най-силни и определящи за тях, тъй като като цяло имат постоянен любовен живот. Но има няколко събития като женитба и деца, които се случват на следната възраст – 26 и 28 години.
СКОРПИОН: Представителите на зодия Скорпион имат доста години, които напълно обръщат живота им и ги карат да погледнат от една нетипична за тях позиция. Те сменят метода си на държание към хората, които не ги ценят. Променят и самите себе си към по-добро. Ключовите години, в които това се случва за тях, са 26, 35 и 52. В любовта годините, в които основават нови връзки са, когато навършат 26 и 31 години. След това към този момент намират верния човек, с който желаят да основат семейство и деца.
СТРЕЛЕЦ: Стрелецът има години, в които си слага доста високи цели и взема решение да ги извърши непременно. Понякога те са свързани с работата, а различен път с персоналните им връзки с някой специфичен човек. Тези формиращи години за Стрелците са, когато навършат 27, 39 и 57. В любовта всичко най-хубаво, вълнуващо и съвършено им се случва, когато навършат 20, 26 и 41 години.
КОЗИРОГ: Козирозите са доста внимателни, когато вършат огромни промени в живота си, преди този момент са начертали проект, който следват. Животът рядко ги изненадва с нещо друго, само че както знаем това е неизбежно и за благополучие изненадите при Козирозите са позитивни. Най-важните години, в които се образува и трансформира живота им са, когато навършат 25,35 и 48 години. В любовта също имат интервали, в които нещата им се получават по-добре, щастлива са и вървят напред с колегата си като основават семейство или дом. Тези значими години в любовта са 29, 31 и 42.
 3 зодии ще се снабдят с годежен пръстен през ДЕКЕМВРИ 3 зодии ще се снабдят с годежен пръстен през ДЕКЕМВРИ
Време е за обич и романтика! Декември е толкоз магически месец, че подготвя към нови стъпки, осъществени фантазии и красиви блестящи...
ВОДОЛЕЙ: Водолеите имат доста фантазии за сбъдване и постоянно ги сбъдват без никакви проблеми! Просто са си такива – наумят ли си нещо, няма мощ на Земята, която да може да ги спре. Такива мощни години в живота им са доста, а точно, когато са на 22, 25, 32, 43, 55 и 60. В тези мощни интервали за тях се случват чудеса. В любовта също имат значими години, в които животът им се извънредно благополучен и динамичен, а те са, когато навършат 23, 27, 33 и 40.
РИБИ: Рибите имат доста защо да се похвалят в този живот. Макар че като всеки човек имат своите сложни моменти, добре знаят по какъв начин да се оправят с тях и да излизат с високо вдигната глава от всяка една ситутация. Годините, в които могат да се нарекат най-щастливите хора на Земята са, когато навършат 19, 21, 28, 33, 45 и 50. В любовен проект значимите години, в които им се случва всичко значимо, което ги дефинира като хора и ги свързва с половинките им са – 23, 28, 30 и 48.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР