Животът на звездите не е нито толкова лесен, нито толкова

...
Животът на звездите не е нито толкова лесен, нито толкова
Коментари Харесай

Обвиненията в инцест срещу Рики Мартин

Животът на звездите не е нито толкоз елементарен, нито толкоз безпроблемен, колкото наподобява на пръв взор. Напоследък Рики Мартин е добър образец за това.
 Рики Мартин, ограничаващата заповед, Ребека Дръкър и за какво го съди за 3 милиона $
Тъмни времена и за Рики Мартин

Грози ли го правосъден развой

В края на предишния месец някогашната му мениджърка Ребека Дръкър заведе дело против него за неизплатени комисионни. А по-късно стана ясно, че му е издадена и ограничаваща заповед, само че без да излиза наяве от кого. Причината: обвинявания в домашно принуждение, които изпълнителят не се поколеба да отхвърли.

Сега към този момент разбираме и защо тъкмо става въпрос. Оказва се, че тези обвинявания идват от племенник на Мартин, който твърди, че двамата са имали полови връзки.

Каква е истината следва да разберем, само че юристът на Рики Мартин побърза да отхвърли, че клиентът му е забъркан в инцест. Според него въпросният племенник страда от душевен проблеми, а Мартин в никакъв случай не е и не би имал интимна връзка със собствен родственик.

Адвокатът на изпълнителя споделя пред Entertainment Weekly, че тези обвинявания освен са погрешни, само че са и отвратителни. Изразява и очакванията си, че племенникът на Рики Мартин ще получи нужната помощ, с цел да се оправи с психологичните си проблеми.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР