Животът на Гери Халиуел-Хорнър изглежда почти съвършен. След успешната си

...
Животът на Гери Халиуел-Хорнър изглежда почти съвършен. След успешната си
Коментари Харесай

Ново предизвикателство пред Гери от Spice Girls

Животът на Гери Халиуел-Хорнър наподобява съвсем идеален. След сполучливата си кариера със Spice Girls тя се отдаде на фамилията си - от 2015 година е омъжена за шефа на отбора на Ред Бул във Формула 2 Крисчън Хорнър, с който отглеждат две деца.
 Гери Халиуел-Хорнер и какъв брой секси наподобява някогашната певица от Spice Girls по бански
Как наподобява Гери от Spice Girls по бански

Бившата певица се любува на почивка

51-годишната певица обаче не е просто стопанка и майка. От известно време тя се изявява като детски създател, а последната й книга Rosie Frost & The Falcon Queen следва да бъде оповестена при започване на октомври.

Гери показа фотография и видео в профила си в Instagram, на които прави почитателите си очевидци на точния миг, в който научава, че романът й ще бъде публикуван. Тя добавя, че й следва обиколка в Съединени американски щати, на която ще показа книгата си пред тамошната публика.

На формалния уебсайт на Rosie Frost & The Falcon Queen научаваме, че книгата е предопределена за младежи и изпълнена с " вълнуващи завършения на скришен остров, фамилни секрети, шокиращи изменничества, невероятна музика и girl power ".

Последното сигурно ще зарадва освен дребните читателки, само че и всички тогавашни почитатели на, за които групата остава знак точно на " момичешката мощ ".

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР