Животът ми е по-пълноценен в Лас Вегас, макар началото да

...
Животът ми е по-пълноценен в Лас Вегас, макар началото да
Коментари Харесай

Мая, бившата половинка на Магапаса: Животът в Лас Вегас е по-лесен

" Животът ми е по-пълноценен в Лас Вегас, въпреки началото да беше доста мъчно. За да оцелея работих като еротична танцьорка, водач на лимузина, експерт по слагане на екстеншъни и други специалности. Научих обаче 4 езика - сръбски, македонски, британски и съветски. Ако бях останала в България след кариерата на певица, надали щях да работя друго ", споделя легендата на поп фолка Мая, разбра HotArena.

Двамата с Магапаса изпяха едни от най-големите шлагери в сектора през 90-те години. Те се разделиха и в живота, и на сцената, а през 2007 година Мая заживя в Лас Вегас, след което прибра и щерка си Кристиана при себе си - плод на любовта й с Магапаса. " Бях се изморила от това да ме гледат когато заплащам някъде, дали ще извадя едри банкноти или стотинки, и да се гримирам, с цел да отида до магазина за самун. Изобщо да наблюдават всяка твоя крчака ", споделя Мая.

Първите две години били извънредно сложни. " Не знаех език, не разбирах системата, въртях се в обаян кръг и нямах концепция по какъв начин ще изляза. Страхувах се, борих се със себе си, желаех да се върна, само че по-късно си споделях, че няма да се предам в името на Криси. Вестниците в България пишеха неприятни неща, че съм танцьорка, че привличам девойки от България да работят за мен и още доста неистини. Децата в учебното заведение на Криси й споделяха, че съм я изоставила. ", споделя Мая пред България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР