Животът е твърде кратък, а планетата ни - твърде голяма.

...
Животът е твърде кратък, а планетата ни - твърде голяма.
Коментари Харесай

5 уникални места, които трябва да посетите! А можете да го направите и безплатно

Животът е прекомерно къс, а планетата ни - прекомерно огромна. А най-хубавото нещо, което сигурно можем да създадем, е да пътуваме до места, до които не сме. 

Именно такова ни е вдъхновението, до момента в който чакаме края на играта на 15toGO, когато ще бъде явен кой е спечелилият, който ще завоюва безвъзмездна екзотична отмора. 

Днес взехме решение да ви представим топ 5 на неповторимите екзотични дестинации, които просто би трябвало да посетиш, като можеш да го направиш и гратис.

Виж още: Без ''есе'': Как да спечелите безвъзмездна почивка в Тайланд и на Малдивите?

1. Малдивите

Малдивите са си екзотична класика, когато приказваме за отмора. Плажът е коралов, не се нагрява, водата е тюркоазена, а планктонът в нея " свети " през нощта. Красотата там е неописуема, въпреки че сигурно сте виждали не една или две фотоси от там в Instagram. 

Тук може да видите хрумвания за странствуване до Малдивите.

2. Коста Рика

Този истински тропически парадайс предлага както забележителни естествени гледки, по този начин и богата фауна, просвета и всевъзможни интензивности за туристи. Тук може да откриете 121 вулканични обединения със седем настоящи вулкана. Освен това е изцяло безвредно за туристи. 

Тук можете да видите хрумвания за странствуване до Коста Рика.

3. Непал

Сигурно знаете, само че да кажем отново - тук са 8 от общо 10 най-високи върхове в света. Може да видите от близо и Еверест - с полет с дребен аероплан. В непал живеят 80 етнически групи, които приказват 123 езика.

Тук можете да видите хрумвания за странствуване до Непал.

4. Тайланд

Дестинацията става все по-примамлива за туристи от целия свят. Но в никакъв случай не е пренаселено - разполагаем са над 1400 острова. Плажове, разтривки, екзотични плодове, просвета! Но внимавайте! Отидете ли там, не би трябвало да излизате на открито без долни дрехи, да шофирате без горнище или да настъпвате банкноти с лика на крал Рама IX.

Тук можете да видите хрумвания за странствуване до Тайланд.

5. Европейските фестивали

От Сонар през Сан Хуан до Спринг Фест, Старият континент предлага голям избор от фестивали. Октоберфест притегля над 6 милиона гости и се организира от 209 години! По време на Денят на Краля в Холандия пък Амстердам се напълва с толкоз доста лодки с празнуващи, че е допустимо човек да прекосява каналите, прескачайки от една лодка на друга! 

Тук може да видите повече за премията на 15toGO и пътешествията, като цяло!

Ако тези пътешествия ви блазнят, може да се включите в играта и да стискате палци да сте измежду печелившите!

Източник thumbnail: pixabay.com

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР