Животът е тежък. Ще се сблъскаш с предизвикателства, както си

...
Животът е тежък. Ще се сблъскаш с предизвикателства, както си
Коментари Харесай

Ергенът Евгени: Животът е тежък

" Животът е тежък. Ще се сблъскаш с провокации, както си би трябвало. Това е единственият метод, по който ще пораснеш. "

Това написа в Instagram профила си някогашният ерген - пианистът Евгени. Чувствителният красавец сподели на почитателите, че е доста повече от лъскава опаковка и шокира всички с дълбоките си размишления и пристрастености за живота.

След като плъзнаха клюки за раздялата им се победителката в риалитито Валерия, Евгени стартира да демонстрира от ден на ден от себе си в мрежите, само че дали за положително или неприятно, не знаем.

  " Ти не контролираш какво вършат фамилията и приятелите ти. Какво прави обществото. Какъв е светът. Обстоятелствата са такива, каквито са “, написа Генчев.

Макар екзистенциалните му размишления да звучат съвсем нихилистично Евгени има вяра, че е значимо най-малко да одобряваме всички провокации с усмивка, написа Hot Arena.

 

" Никой не е отговорен за това, което ти се случва, с изключение на ти самият и ти си този, който има опцията да реагира “, изрично декларира музикантът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР