Животът често ни поставя в ситуации, в които изпитва личността

...
Животът често ни поставя в ситуации, в които изпитва личността
Коментари Харесай

Ето защо любовникът винаги нарушава обещанията си

Животът постоянно ни слага в обстановки, в които изпитва личността ни. Когато приказваме за обич, нещата могат да станат прекомерно комплицирани за нас дамите, в случай че инцидентно създадем грешката да сме нечия държанка. Жененият мъж, любовникът, на който постоянно бракът/връзката не му върви... Който няма да се поколебае да ни плени, тъй като мисли за себе си. Е, попадайки в този любовен триъгълник, с изключение на страдалчество надали можем да получим нещо друго. Жененият мъж постоянно лъже. Но си има разумни пояснения за това. Вижте някои от тях.

1. Дава обещания, които не може да съблюдава.
Първата и най-очевидна причина вашият женен мъж постоянно да нарушава обещанията си е, тъй като дава обещания, които просто не може да съблюдава. Може би ви е обещавал да се раздели със брачната половинка си/партньорката си, с цел да сте дружно, че ще планирате почивка дружно, ще прекарате уикенда си единствено двамата. Е, той просто не съблюдава обещанията си или се случва много рядко, тъй като „ постоянно има нещо, тези неща от живота, които възпират реализирането им “. Но когато дамата е в позиция на държанка и е подвластна от страстите си, е по-удобно да има вяра, че той в действителност не е съумял по уважителни аргументи да е с нея.

2. Вие просто не сте негов приоритет.
Дори и да ви убеждава в противоположното, дейностите му се разминават. Любовникът ви има работа, семейство, другари, отговорности. Всички тези неща са приоритет за него. Те не са загадка като вас. От друга страна той би трябвало да прави невъзможното от време на време, с цел да бъдете дружно, тъй че никой да не се усъмни, че той има любовна връзка. За него това е тежест, стрес, по тази причина си е подредил целите съгласно неговите потребности и улеснения.

3. Той знае, че ще простите и този път.
Бъдете почтени със себе си... Когато вашият женен мъж, ухажор, наруши обещанията си за следващ път, вие се чувствате с разрушено сърце, нали?Тогава за вас чашата на търпението като че ли прелива и си казвате „ край “. Решавате да прекъснете връзката, само че той стартира да ви се извинява, да ви затрупва с благи думи, дарове или скъпа облага, лъжовни обещания. Вие му простите още веднъж и се връщате стъпка обратно. И това може да продължи до безспир за вас. Защото той отново ще ви излъже, а вие ще си губите времето в връзки, които нямат вероятност за вас.

4. Приемете, че той просто си е измамник.
И това не трябва да ви изненадва, откакто е податлив да има любовна връзка, макар че е женен или има дълготрайни взаимоотношения с друга жена. За него лъжата е табиет. Мъжете, които изневеряват на дамите си, постоянно са мъже, на които им е мъчно да управляват държанието си. Лъжата е отровен табиет, който те са развили. Може при започване на взаимоотношенията ви да е бил открит към вас, да е споделял, само че това се е трансформирало. Нормално, трябвало е да ви впечатли.

5. Той знае, че не може да ви даде това, което в действителност желаете.
Основната причина, заради която вашият ухажор постоянно нарушава обещанията си е тъй като знае, че в последна сметка няма да може да ви даде това, което желаете, а точно – него. Той може да ви обича, да желае да има деца от вас, да имате дългогодишна любовна връзка... той е наясно какво желаете, само че не може да ви го даде, по тази причина и няма по какъв начин постоянно да съблюдава обещанията си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР