Живота е несправедлив, съдбата непредсказуема. Често отнема майки от деца,

...
Живота е несправедлив, съдбата непредсказуема. Често отнема майки от деца,
Коментари Харесай

Жестока съдба застигна млада майка. Да помогнем на Нати! СНИМКИ

Живота е неправдив, ориста непредсказуема. Често лишава майки от деца, деца от майки, предизвиква неутешима тъга, съпроводено с доста болежка и сълзи, болежка, която не отминава! Мили хора, млада майка има незабавна потребност от всички нас, с цел да може да се лекува!

Така стартира апелът за помощ на " Дари вяра " във Фейсбук за красивата млада майка Наталия. Каква е историята й?

През 2018 година Наталия приключва фармация, щастливо омъжена е, ражда се и дребното дребосъче Марти, само че... ориста слага младата майка на колене да се бори за живота си. Крадецът на живот се вмъква и в тяхното фамилията, чумата, която стана като грип.
Наскоро Наталия чува страшната диагноза нападателен РАК САРКОМ на Юинг и битката за живот стартира.

Веднага стартира лекуване в България, което е безрезултатно и се насочва в клиника Анадолу за консултация. Турците са безапелационни -  лекуването е било погрешно в България. Наталия стартира лекуване си в Турция, за което са нужни извънредно доста средства, само че лекарите дават положителни прогнози!

" Моля ви, благи хора, дано върнем Наталия у дома при детето, което я чака, детето, което непрекъснато пита къде е мама! Но по какъв начин да обясниш на едно невръстното дете какво се случва ", приканва близка на Наталия.

Как можете да извършите подаяние?

Банка:Алианц Банк България
IBAN:BG74BUIN95611000706952
Титуляр:ФОНДАЦИЯ Павел Андреев
Основание за Нати

Дарете с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut и Прочетете цялата история тук!

На 19.09 - идващият понеделник от 18:30 в Холистичен център Слънце Ловеч ще се проведе благотворителна йога процедура! Събраните пари ще бъдат дарени за това младо момиче 



Мили хора, дружно можем да върнем вярата на едно малко момченце да продължи да се радва на майчините милувки. Заедно можем да помогнем на това прелестно семейство да продължи да бъде пълноценно и щастливо, както до момента. Нека да отворим сърцата си и да дарим кой колкото може. Доброто се връща по неведоми пътища. Лошото също. Нека да изберем да бъдем положителни. Един за всички... Заедно за Нати!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР