Живко Коцев застава на мястото на Петър Тодоров - бившият

...
Живко Коцев застава на мястото на Петър Тодоров - бившият
Коментари Харесай

Официално: Живко Коцев е новият главсек на МВР frognews.bg

Живко Коцев застава на мястото на Петър Тодоров - някогашният към този момент основен секретар, който се трансформира в мотив за напрежение сред ръководещата “сглобка ” и “Дондуков 2 ”. Вътрешният министър Калин Стоянов внесе претекстове, с които изиска президента да освободи Тодоров като основен секретар, обвинявайки го в непросветеност, довела до гибелта на шестима служители на реда. И Тодоров, и президента Румен Радев дефинираха претекстовете като политически. Държавният глава отхвърли да го освободи, а в следствие Тодоров самичък подаде оставката си. 

 

Живко Коцев е роден на 9 октомври 1971 година в София. Завършил е АМВР, ВТУ-Велико Търново – магистър по право. Преминал е профилирано образование в Международната правоприлагаща академия – ILEA  в Будапеща.

 

Коцев постъпва на работа в Министерство на вътрешните работи през 1991 година като служител на реда в Столична дирекция на вътрешните работи. Работил е като контрольор в бранш „ Престъпления срещу личността и грабежи “, шеф на бранш " Грабежи “, шеф на Четвърто РУ-СДВР, шеф на ОДМВР-Велико Търново и в Групово дело “Национална полиция “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР