Живко Коцев оттегля подадената си оставка като главен секретар на

...
Живко Коцев оттегля подадената си оставка като главен секретар на
Коментари Харесай

Живко Коцев оттегли оставката си, била подадена под психологически и морален натиск

Живко Коцев отдръпва подадената си оставка като основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Това разгласи самият той на брифинг в наличието на премиера в оставка Николай Денков.

" Заставам пред вас с ясното схващане и воля да отдръпва своята подадена оставка. Оставка, която е предизвикана и подадена под голям психически и честен напън. Виждам какво се случва в системата на Министерство на вътрешните работи. Аз самият съм чиновник повече от 30 години и кариерата ми е минала напълно в правоохранителните структури ", съобщи той.

" Виждам какво се случва в системата на Министерство на вътрешните работи. Аз самият съм чиновник повече от 30 години. Кариерата ми е минала в правоохранителните структури. Първоначалната ми реакция бе на голямо отчаяние, засегнатост и болежка за отношението към мен. Забелязвам, обаче, че против мен се развива грозна акция. Срещу мен стои сериозна войска, която желае да ме дискредитира като персона, като експерт. Мен и моите близки ", уточни той.

Той съобщи, че от сряда насам не стопират спекулациите и внушенията по отношение на него и личността му.

" Очаквам в идващите дни това да добие невиждани мащаби, да се разгърне в още по-голям набор. Очаквам всичко. Освен това през днешния ден моята оставка беше употребена като мотив за оставането на Калин Стоянов на поста министър на вътрешните работи. Това събитие ме ангажира и задължава. Мой честен дълг е да се върна и да работя ", сподели още Живко Коцев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР