Живка КехайоваZarata.infoДобрите сили станаха на добрите черепчета. Абе грам акъл

...
Живка КехайоваZarata.infoДобрите сили станаха на добрите черепчета. Абе грам акъл
Коментари Харесай

"Добрите" сили станаха на "добрите черепчета". Абе, грам акъл имате ли?

Живка Кехайова
Zarata.info

" Добрите " сили станаха на " положителните черепчета ". Абе грам ум имате ли? Много ми се желае описаното да не е истина, само че при толкоз снимков материал – аз пущам единствено малко, очевидно желанието ми няма да се извърши.
 
Когато писах за идиотския провал на акцията със фотосите на ПП-ДБ и ГЕРБ, и през разум не ми мина, че е допустимо вицът да прерасне за едните, единствено след седмица, в цялостно безумство и дъно по всички стандарти на човешкото.
 
Такъв би бил коментарът ми без значение за коя политическа мощ, направила сходно нещо, само че признавам, че съм втрещена, че тъкмо тези минаха отвъд моста толкоз грозно.

В Благоевград БОЕЦ сложили нещо като монумент на Бойко Борисов в центъра на града и дружно с водещи лица от ПП/ДБ се гаврили с него като част от предизборната си акция, оповестиха медии. Аз го видях в Tribune и взех снимковия материал от там.
 
Общинският консултант от ДСБ Калоян Ханджийски насочва револвер в главата на статуята на политическия конкурент, а на фона на изстъпленията, претенденти за Народното събрание си приказват с дечица – защо ли? Гордо пред " паметника " театралничи Георги Ганев от Демократична България (от него безусловно не съм го очаквала). На място е и Андрей Гюров от " Продължаваме промяната " и освен те.
 
Този сюжет Черепа ли ви го е писал? На всичкото от горната страна " добричките " недоволствали, че от Общината се намесили, изпрашайки Инспектората – било подигравка и желали оставката на кмета. Ми не, не е. Даже на рисунка да е, насочването на револвер към главата на политически конкурент на всички места по света е наказуемо като подбуждане към експанзия и радикализиране.
 
Във всяка естествена страна незабавно щеше да последва арест, съд и завършек на тъй наречените предизборна акция на политически сили, разрешили си сходна скотщина.  В естествените общества няма да е единствено завършек на акцията, а завършек на въпросните политически сили.
 
Я си помислете, в случай че още можете, какво ще се случи, в случай че в Съединени американски щати, или която и да е европейска страна, някой си разреши да насочи револвер към изображение на политически конкурент – незабавно ще отиде на мястото си и то няма да е в политиката. Като човек постоянно дал своя вот за ДСБ преди генерала да им наметне алената тога на зелените и " Да, България ", не мога да не си задавам въпроса какво и по какъв начин може да изкриви част от едни хора – множеството от които извънредно свестни, до степен да обезчовечеят и обезумеят – в тази ситуация до равнището на " Възраждане ".

Надявам се останалите политически сили да проявят разсъдък и самосъхранението да не последват образеца им. Надявам се естествените и готини хора във въпросните партии незабавно да създадат нужното да се дистанцират.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР