Живите мъртви ли са тайнствените Мъже в черно …?Представяме Ви

...
Живите мъртви ли са тайнствените Мъже в черно …?Представяме Ви
Коментари Харесай

Живите мъртви ли са тайнствените Мъже В Черно …?

Живите мъртви ли са тайнствените Мъже в черно …?Представяме Ви друга и доста странна версия за това кои биха могли да бъдат мистериозните Мъже в черно.Спомнете си, че уфолозите назовават Мъжете в черно ​​„ странни мъже “ (но, от време на време се явяват и в облика на жени), и посещават НЛО очевидци или отвлечени от извънземни. Те ги заплашват с неприятности, в случай че кажат на някого за видяното и претърпяното.Облечени са в черни типичен костюми, с бяла риза и черни очила, а на главите си нормално носят черна шапка, носена през 50 – 60-те години на предишния век.Мъжете в черно също се отличават със своята „ сходно на робот държание “. Те постоянно са мощно лимитирани в придвижванията, изражението на лицето и думите си, като че ли са механични машини, а не живи същества.

 r1 - Живите мъртви ли са тайнствените Мъже В Черно …?
Има десетки, в случай че не и стотици истории за визитите на Мъжете в черно, а някои от тях са извънредно любопитни. Например, очевидци споделят за случаи, когато Мъжете в черно излъчват доста мощна и неприятна миризма.
В архивите на британския уфолог Ник Редфърн (Nick Redfern) има четири такива истории.Първата от тях е разказана на Редфърн персонално от свидетел – гражданин на Тексас (Texas). Според него, преди няколко години, при неуточнени условия той е бил посетен от двама Мъже в черно. В допълнение към странния им външен тип и общоприетите закани, те имали и една обща линия – и двамата миришели доста неприятно, като че ли телата им към този момент са почнали да се разлагат.Друга история е обвързвана с Жена в черно, която миришела мощно на нещо химическо и познато. Очевидецът, който в миналото е работил в траурен дом като балсамист, с смут разпознал миризмата, като формалин. Това е дезинфектант, в който постоянно се съхраняват разнообразни отрязани елементи от тялото на човек, с цел да се предотврати разлагането им.Друг гражданин на Тексас, видял Мъже в черно в спалнята си рано сутринта, когато се събудил. До леглото му стояли двама мъже в черни шапки и черни костюми. Кожата им била доста бледа и странна на външен тип, наподобяваща каучук. Приличали на кукли.Но, очевидецът се шокирал най-вече от ужасяващата и задушаваща миризма, която идвала от тези хора. Това била миризма на гниещо месо.Четвъртата среща с неприятно миришещи Мъже в черно се случва с уфолога Албърт К. Бендър (Albert K. Bender). През 1953 година, Мъже в черно са го посетили няколко пъти, като са го заплашвали. Всеки път, при визитата им, стаята на Бендър започвала да мирише мощно.С всяко посещаване на Мъжете в черно, здравето на Бендър се влошавало от ден на ден и повече. Може би, миризмата им му е повлияла по този метод или е било нещо друго … Едва, когато Бендър ги уверил, че повече няма да учи НЛО, Мъжете в черно спрели да го посещават, а здравето му почнало да се възвръща.

 r2 - Живите мъртви ли са тайнствените Мъже В Черно …?
Четете още: Световноизвестният уфолог Албърт К. Бендър и срещите му с Мъжете в черноКакво би могло да бъде обвързвано с ужасната смрад, която Мъжете в черно излъчвали при някои от визитите си? Трудно е, всичко това да се одобри за измислици на очевидците … Това е прекомерно нетипична детайлност за историите с Мъжете в черно.Силната зловонна миризма е постоянно срещана, когато са следени Йети, Чупакабра или полтъргайст. Но, не и при Мъжете в черно.

 269692860 2116983258441124 1196396093496536308 n 384x600 - Живите мъртви ли са тайнствените Мъже В Черно …?
Единствената версия, която изяснява това, е тази, в която Мъжете в черно са мъртви, особено съживени по някакъв чужд за нашето време метод от извънземни или секрети общества.Тази версия изяснява и забавените им придвижвания, проблемите с изражението на лицата им, страстите и речта. Може тази неприятна миризма да се появява, когато „ съживените трупове “ се утежняват с времето и стартират да се разлагат.Или, сходно събитие е просто разследване от работата на „ съживителите “, които от време на време позволяват неточност.Най-вероятно, телата не оживяват, а от тях се основават нещо като зомбита. Живият мъртвец може да върви и да споделя каквото му е подредено, само че нищо повече … Следете ни…
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР