Живеещите във варненската местност Крушките започнаха сами да запълват дупките

...
Живеещите във варненската местност Крушките започнаха сами да запълват дупките
Коментари Харесай

Кошмарни дупки в местност край Варна: Хората си кърпят сами настилката, но скоро може и да блокират пътя за Бургас

Живеещите във варненската околност " Крушките " започнаха сами да запълват дупките по улицата до домовете си. За това алармира електронното изданиеVarna.News, базирайки се на свои читатели.

Пътната настилка е в окаяно положение, както излиза наяве от предоставените фрагменти, и хората са се видели принудени да вземат ограничения.
 



Въпреки обещанията от Община Аврен, в чийто състав влиза местността, поправки по този начин и не са почнали. Сигналите до локалната администрация са многочислени, съобщи още нашият четец, само че в кметството към този момент не дават отговор на телефонните позвънявания. Освен за ремонтите на пътя, на живеещите в " Крушките " се постанова сами да се грижат за събирането на боклука и зимната поддръжка на настилките.
 



 В региона повече от две седмици не се е появявал камион на сметопочистваща компания, контейнерите преливат, а скитащи животни разхвърлят боклуците.
 



Напълно идентична е обстановката и с почистването на снега - при потребност пътят се чисти от живеещ в местността, който има екскаватор. " Хората към този момент стартират да недоволстват ", споделя притежател на парцел в " Крушките ". Всички там са изрядни данъкоплатци, а до домовете си могат да стигнат, единствено в случай че си закупят винетки. Въпреки това обаче са изцяло забравени от Община Аврен, а поради нехайството обмислят  обсада на автомагистрала " Черно море ", свързваща Варна с Бургас.
От Varna.News допълвата, че са се пробвали да получат коментар и от Община Аврен, само че на посочените в формалния уебсайт телефони не отговори никой.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР