Живеещите в бл. 136 и бл. 138 във варненския ж.к.

...
Живеещите в бл. 136 и бл. 138 във варненския ж.к.
Коментари Харесай

Във Варна дълго ще говорят за това, което се случи! 7 коли са попилени до неузнаваемост

Живеещите в бл. 136 и бл. 138 във варненския ж.к. “Младост ” претърпяха същински потрес рано сутринта в събота при гледката на паркинга, където нощуват колите им. 7 от почтително подредените коли, паркирани предходната вечер, били смачкани до неразбираемост. Това стана ясно по-късно и от оповестените фотоси в една от известните фейсбук групи.

От тях се вижда, че ударът е бил с огромна мощ, а някои от засегнатите коли са изцяло разрушени. Все още няма публична информация от полицията в града за случая. Очевидци, събудени рано сутринта от странния звук настояват, че той е провокиран от конфликта на камион на сметосъбиращата компания, която оперира в региона. В мненията по случая се изказваха догатки, че най-вероятната причина е следващото шофиране в нетрезво положение или след приложимост на опиати. Не се изключваше и заспиване на водача от изтощеност.

Истината обаче се оказа доста по-проста. По думите на лидера на камиона, заради някакъв механически проблем, тежката машина е тръгнала обратно и до момента в който той овладее обстановката, провалите към този момент били били налице. Шофьорът бе мощно обезпокоен, до момента в който притежателите на потрошените коли търсеха пояснение за случилото се и сипеха обвинявания и обиди, разясниха още хората от жилищния блок. На място пристигнали и чиновници на КАТ, с цел да изяснят точните аргументи и условия, довели до неприятния случай. Пристигнали и застрахователи, които почнали да разказват вредите. Живеещите в блока настояват, че улицата им е доста тясна, само че е двупосочна и при паралелно паркиралите коли, мощно се затруднява прекосяването на по-големи колите, като този на сметосъбиращата компания. При случая няма потърпевши жители. Предстои да се уточнят нанесените материални вреди.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР