Живеем във времена, изпълнени с информационни технологии, социални медии и

...
Живеем във времена, изпълнени с информационни технологии, социални медии и
Коментари Харесай

Ето 5 съвета за успешна първа среща

Живеем във времена, изпълнени с осведомителни технологии, обществени медии и приложения за запознанства. Загубили сме същинския контакт даже с най-близките си хора, а какво става, в случай че желаеме да се срещнем с нови? Светът е забързан, кръговете завързани, а новите срещи са необичайност. До някаква степен сме не запомнили по какъв начин да поддържаме връзка между тях и да завързваме значими връзки. Многократно чуваме от младежи, че намирането на половинка е доста по-трудно, в сравнение с е било в миналото. Затова предлагаме няколко съвета, които оказват помощ за сполучлива първа среща.

1. Не бъдете предубедени
Независимо дали сте се срещнали с даден човек онлайн или онлайн, не отивайте на първа среща с към този момент построено мнение или упования. Това важи и за двете крайности – едната, да очаквате, че това е бъдещата ви половинка, а другата, че нищо няма да излезе. Оставете се да се отпуснете и в действителност да опознаете индивидът, против себе си. По този метод, вместо да останете разочаровани или с оправдани упования, можете да се изненадате. Не забравяйте, че е належащо доста време да опознаете същински един човек, по тази причина е най-добре да отидете с отворено сърце и отворена мисъл.

2. Вслушвайте се
За да опознаете някой, би трябвало въпреки всичко да го изслушвате. Недейте да говорите единствено за себе си, ами намерете общи и леки тематики, които да са подобаващи и за двама ви. Номерът е да слушате интелигентно и да реагирате по подобаващ метод, да вземем за пример да обобщите някоя точка и да зададете следващ въпрос, да вземем за пример: „ И по този начин, ти беше на отмора в Италия Аржентина, по какъв начин мина? “. Така показвате, че сте съсредоточени в диалога, което прави положително усещане, само че и също по този начин ви оказва помощ в действителност да научите нещо ново за индивидът, против вас.

3.Бъдете себе си
Доброто първо усещане е значимо, само че е значимо и то да бъде вярно. Не се преструвайте, единствено с цел да се харесате на някой. Така подлъгвате и себе си и тях. Твърде постоянно ние измерваме цената си по отношение на тези, които считаме за „ печеливши “, вследствие на което се опитваме да имитираме и подобряваме това, което другите вършат, вместо да намираме нашия личен път. Но новите запознанствата не би трябвало да са за печеливши и губещи. Става въпрос за намиране на човек, с който се свързвате и за който ви е грижа; някой, който ви прави щастливи и който вие можете да да извършите благополучен в подмяна. Това е допустимо единствено когато останете правилни на себе си и оставите своята достоверност да просветне.

4. Все отново, не забравяйте положителните обноски
Отделете време да се подготвите за срещата. Да се облечете хубаво и правилно за местоположението. Дами, не прекалявайте с разголените облекла и доста мощният грим. Все отново, не бягайте доста от персоналният си жанр, защото той приказва доста за вашата персона. Господа, постарайте се да бъдете джентълмени. Да, дамите могат сами да си отварят вратата, само че прави доста мощно усещане, в случай че покажете джентълменски качества. Ако сте на ресторант, не бъдете груби с личния състав и на-важното – оставете телефоните встрани. Опитайте се да живеете в сегашният миг и да се насладите на компанията на отсрещният човек.

5. Усмихнете се!
Чудесен метод да извършите позитивно първо усещане е да се усмихнете. Усмивката е един от навиците на симпатичните хора, знак за благополучие и тренируемо умеене. Като се усмихвате повече, освен ще започнете да се чувствате по -добре, само че и ще проектирате част от тази категоричност върху хората към вас. Така ще извършите цялото прекарване доста по-приятно и запаметяващо се.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР