Живеем в общество, което ни кара да вярваме, че ако

...
Живеем в общество, което ни кара да вярваме, че ако
Коментари Харесай

Ползи от липсата на секс

Живеем в общество, което ни кара да имаме вяра, че в случай че нямаме пълностоен полов живот, тогава изцяло той е неуспех. Добре, това може би е малко трагично. Но в случай че не сте правили секс от дълго време, приятелите ви постоянно ви гледат със страдание в очите, пробвайки се да ви утешат с обещания за алкохол, танци и секси мачовци. Всички знаем изгодите за здравето от секса, само че пък и целомъдрието си има плюсове.
1. Вашето тяло става по-силно
 7 мъже описват по какъв начин са стигнали до ИЗНЕВЯРА 7 мъже описват по какъв начин са стигнали до ИЗНЕВЯРА
Анонимна американска анкета за връзките и връзките разкрива най-честите пътища, по които мъжете стигат до невярност. Те описват от...
Според тези, които практикуват Брахмачария (безбрачие по лично желание), половите импулси карат тялото да отслабва. Те даже имат вяра, че всички заболявания в тялото могат да бъдат отдадени на либидото.
2. Вашата самокритика се повишава
Много хора имат проблем с тялото си, а и като цяло със самочувствието, изключително когато става въпрос за мнението на другите. След като премахнете тези " други " от обстановката, ще се научите да обичате себе си съгласно вашите условия.
3. Ще бъдете във форма
 7 ерогенни зони из мъжкото тяло, които е време да научиш 7 ерогенни зони из мъжкото тяло, които е време да научиш
Жените постоянно се оплакват, че мъжете не им обръщат задоволително внимание по време на любовната игра. Или първо се насочват към гърдите, ил...
Много постоянно дамите се „ отпускат ”, когато водят деен полов живот, тъй като се усещат мечтани. И противоположното – тези, които са „ на изсъхнало ” поставят повече усърдие, тъй като в последна сметка в никакъв случай не се знае, нали?

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР