Живеем в много интересни времена. Ще има протест организиран от

...
Живеем в много интересни времена. Ще има протест организиран от
Коментари Харесай

Никола Филипов: Управляващите да не настройват различните сектори от икономиката един срещу друг

Живеем в доста забавни времена. Ще има митинг проведен от Сдружение на Заведенията в България. Хората просто желаят да работят. Това е изцяло естествено и обикновено нещо, тъй като няма АБСОЛЮТНО никаква логичност заведенията за хранене по хотелите да си работят където, даже всеобщо не се съблюдават рестриктивните мерки за запълваемост на заведенията за хранене, написа журналистът.
" Не можеш да си отворил Джъмбо и питателните вериги, а да си затворил моловеете, в които има вложени милиарди и са генератор на стопански напредък и претовареност. Не може магазините по Витошка да работят, а моловете да стоят затворени. По Витошка няма Ковид ли?
 Алибегов удостовери казаното пред Actualno.com: Засега няма да отваряме Алибегов удостовери казаното пред Actualno.com: Засега няма да отваряме
Около 30% от заведенията са банкрутирали и изобщо няма да отворят, а с всеки минал месец този % се усилва. Това сподели Ричард Алиб...
Една от най-важните цели сега за ръководещите би трябвало да бъде да не настройва другите браншове от стопанската система един против различен. За страдание в последните 2 месеца виждаме тъкмо това.
Дано им разрешават на хората да работят от началото на идния месец, или в случай че не ги отворят най-малко да стартират да им изплащат помощите в най-кратки периоди. Много мои другари от месеци седят без работа, а доста други притежатели на заведения в бранша са на ръба на банкрута.
Laissez-fairе! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР