Живеем в 21-ви век. Не трябва да се действа така

...
Живеем в 21-ви век. Не трябва да се действа така
Коментари Харесай

Александър Ненков за протеста: Ако това е начин за взимане на властта, не искам да живея в такава държава

Живеем в 21-ви век. Не би трябвало да се работи по този начин с провокации и експанзия. Не одобрявам по никакъв метод да се стига до крайности. Интересно ми е какво ще създадат тези хора, в случай че влязат в Народното събрание. Ще ни бесят ли, в ковчези ли ще ни изнасят? Ние също имаме фамилии, близки, другари.

Това съобщи депутатът от ГЕРБ Александър Ненков пред публицисти в Народното събрание.

"Познавам хора, които стачкуват и в никакъв случай не съм се опитвал да им попреча да изразят мнението си, само че това би трябвало да става спокойно и цивилизовано. Ако напрежението ескалира още, това ще е един неприличен ден за българската народна власт. Надявам се протестиращите да схващат това и всичко да мине умерено ", разяснява Ненков митинга пред Народно събрание.

"Аз и моите сътрудници работим съвествно. Ние постоянно сме работили добросъвестно за хората. ГЕРБ в никакъв случай до този миг не е правил избори, тъй че в никакъв случай не е могъл да ги фалшифицира. В момента най-важния въпрос е здравната рецесия и пандемията. Никой от протестиращите, в това число и президентът, не обелват дума по тази причина.

Може 100 000 души да не харесват държавното управление, само че аз не одобрявам някакви хора да приказват от името на целия народ. Единственият метод за промяна на властта е избори. Ако това тук е метод за взимане на властта, аз не желая да пребивавам в такава страна ", приключи депутатът от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР