Жив гущер е бил изваден от ухото на ужасен пациент,

...
Жив гущер е бил изваден от ухото на ужасен пациент,
Коментари Харесай

Ще се погнусите какво излезе от ухото на този мъж

Жив гущер е бил изваден от ухото на ужасяващ пациент, откакто създанието пропълзяло вътре, с цел да си подремне. Случката е станала в южната китайска провинция Гуанджоу.

Мъжът бил лежащ да подремне, когато ненадейно се събудил от мощен сърбеж в ухото. Постепенно сърбежът прераснал в мощна болежка, а мъжът можел да усети дребното влечуги, " припкащо " в главата му.

В първия миг китаецът решил, че това е хлебарка и бързо се отправил към университетската болница " Джинан ", където лекарите да извадят гадинката.

Доктор Ту Бо, който приел 30-годишния пациент бил учуден, когато светнал с фенерчето си в ухото му и видял, че вътре се е спотаил мъничък гекон.



Създанието било извадено деликатно благодарение на пинсети, като преди този момент било " успокоено " с анестезия.
" Животното се бе обърнало с глава към вътрешността на ухото и щом го допрях с пинцетите се раздвижи ", споделя лекарят.

След завършването на операцията, траяла към 5 минути, ново безпокойствие обхванало лекаря и пациента — опашката на гекона липсвала. Медиците по този начин и не съумели да я открит в ухото на мъжа.

Доктор Ту признава, че в никакъв случай преди не е имал подобен случай, само че към този момент знае по какъв начин да се оправи, в случай че още веднъж се окаже в сходна обстановка.
Не е известно какво се е случило с гекона след изваждането му от главата на индивида.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР