Житейските проблеми в семейството на тв легендата Анахид Тачева не

...
Житейските проблеми в семейството на тв легендата Анахид Тачева не
Коментари Харесай

Драмите край нямат! Внучето на Анахид Тачева повтаря 9-и клас

Житейските проблеми в фамилията на тв легендата Анахид Тачева не стопират. Г оворителката ни напусна през предишния ноември, откакто в последните няколко години страдаше от прогресивна деменция . Смъртта й се отразила извънредно зле на огромната й щерка Теодора и нейния наследник Дейвид.



16-годишното момче имало буйно тийнейджърство. Заради неприятния си триумф в столичното учебно заведение, което посещава, се наложило да повтори девети клас, защото не съумял да изкласи дружно със съучениците си. Дисциплината му не била добре и Дейвид не успявал да се приспособява към учебната среда. Ръководството на школото нееднократно разговаряло с майка му Теодора, само че и тя не можела да овладее обстановката.

Щерката на Тачева от брака й с починалия артист Коста Цонев живее под един покрив единствено със сина си. Дейвид е плод на връзката й с 20-години по-възрастен от нея италианец, който година след раждането на детето изчезва и отхвърля да поеме отговорност за наследника си. Цонева има и 18-годишна шерка Мария от американски барабанист. Девойката от дълго време живее при баща си в Ню Йорк, без да й липсва нищо. В продължение на 25 години Теодора се бе открила в Рим , само че откакто роди двете си деца и остана без работа, се прибра за непрекъснато в България. И тук обаче не съумя да откри мечтаната реализация.

На 29 септември 2017 година Теодора се натрови с коктейл от водка и успокоителни хапчета поради несподелена обич, след което изпадна в кома . Лекарите от „ Пирогов " съумяха да я спасят, само че синът й беше взет от Агенцията за протекция на детето. Те решиха, че тя не е в положение да поставя грижи за момчето, и той живя 3 месеца при приемно семейство. Тогава се наложи баба му Анахид да се прибере по неотложност от Америка, тъй като беше единственият му родственик с права да се грижи за него.

Вероятно това е оставило сериозен отпечатък върху душeвността на момчето и проблематичното му държание сега се дължало на шоковите обстановки в детството му. Отсъствието на татко, опитът за самоубийство на майка му, животът при приемни родители и неналичието на задоволителни финанси му нанесли съществени контузии.

В момента Дейвид и Теодора живеели в непретенциозно жилище в покрайнините на София , откакто Теодора продала наследствения си апартамент в елитния квартал,,Лозенец ", издават близки до фамилията.

Доскоро тя нямала никакви приходи, само че към този момент работела като продавачка в магазин за облекла втора ръка. Преди време щерката на Анахид и Коста правеше японски разтривки в столично студио, само че не съумя да си откри клиенти и се отхвърли от концепцията за кариера в региона на рехабилитацията. За малко работила като учителка по италиански, след това в столичен колцентър, ходила и на изявление в огромна компания, само че не я взели. Голямото й предпочитание към момента било да пее джаз в пиано питейни заведения, тъй като музиката е единствената й пристрастеност, нищо, че е с тапия от НАТФИЗ. Тя се опитва преди четири години и в " Гласът на България “, само че и там не съумя да стигне напред, написа „ Ретро ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР