Житейската съдба на Аделина Радева се припокрива напълно с тази

...
Житейската съдба на Аделина Радева се припокрива напълно с тази
Коментари Харесай

Заместничката на Ани Цолова също като нея разбила първия брак на съпруга си

Житейската орис на Аделина Радева се припокрива изцяло с тази на нейната предшественичка Ани Цолова. Новата водеща на „ Здравей, България “ също разрушила първия брак на брачна половинка си – режисьора Борис Радев, както Цолова постъпила с мъжа си Васил Мичев.

Аделина била даже по-напориста в персоналния си живот, в сравнение с в специалността и за малко време съумяла да оплете в мрежите си надарения Борис. Малко след сватбата, на която им кумувал джаз артистът Васил Петров, журналистката забременяла и родила сина им Андрей, който се появил на бял свят със усложнение и прекарал известно време в кувьоз, написа ПИК.

Новата партньорка на Виктор Николаев се грижела и за сина на брачна половинка си от първия му брак, като афиширила непрестанно, че не деляла двете деца едно от друго и обичала 17-годишното доведено момче като свое. По същия метод стоят нещата и при съперницата ѝ Ани Цолова, която обаче не живее под един покрив с доведената си щерка. Първата брачна половинка и щерката на мъжа ѝ Васил решили да емигрират в Америка незабавно след развода и Цолова съвсем нямала допирни точки с тях. От вежливост обаче гледала да се държи добре с детето на мъжа си, тъй като това му била болната тематика и се стараела да не предизвика и без друго буйния му манталитет.

Партньорът на заместничката ѝ Аделина бил надалеч по-обран и сполучлив в кариерата си от оператора Васил. За Борис Радев се заприказва около шоуто на Христо Стоичков по случай 50-годишнината му през 2016 година Именно мъжът на новата водеща бил мозъкът на спектакъла на стадион „ Васил Левски “. Негово дело бил и бенефисът на национала по волейбол Владо Николов, както и паметният концерт по посрещането на папа Йоан Павел II в България през 2002 година

Последната му концепция беше възраждането на класиката „ Оркестър без име “ под формата на мюзикъл в „ Арена Армеец “, за който Борис работи с едни от най-атрактивните известни дами у нас. По негова покана в спектакъла взели присъединяване моделката Диляна Попова и певицата Мария Илиева, с които имал топли връзки, а и двете са известни като серийни мъжемелачки в светските среди.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР