Жителка на Роуд Айлънд се чувства като най-щастливото момиче на

...
Жителка на Роуд Айлънд се чувства като най-щастливото момиче на
Коментари Харесай

Двойка намери рядка перла, докато хапваше миди, и я превърна в годежен пръстен СНИМКИ

Жителка на Роуд Айлънд се усеща като най-щастливото момиче на света по две аргументи: неотдавнашен годеж и перлен пръстен, който тя и годеникът й откриха, до момента в който ядяха миди. 

Сандра Сикорски и Кен Щайнкамп са постоянни посетители в The Bridge Restaurant и Raw Bar в центъра на Уестърли към този момент четири години. Те обичат да ядат quahogs, известни също като твърди миди.

През декември 2021 година те още веднъж вечеряли в същото заведение с брата на Сикорски и брачната половинка му, пише UPI.

„ Взех я и тогава усетих огромно кръгло нещо в устата си, мисля си: „ Какво, по дяволите, е това? „ Вземам го и го изплювам на масата, в ръката си, и снаха ми споделя: " Това зъб ли е?, описа Сандра в изявление за WJAR-TV.

Снахата на Сикорски, любителка на бижутата, скоро схваща, че това е перла с размер 9,8 мм. Подобно на стридите, мидите могат да създават нещо сходно. Марк Фишбоун от Black Orchid Jewelers прегледа предмета и удостовери съмненията си.

„ Той сподели, че това е по този начин наречената перла Mercenaria. Тя е направена от същия материал, калцит и различен минерал и лишава години и години, с цел да пораства. Той добави, че лишава евентуално 50 години “, сподели Сандра.
 Съпрузи, намерили перла в миди, женитба, перлен пръстен Двамата се разбрали, че в случай че в миналото решат да се оженят, ще създадат годежен пръстен от перлата. Снимка: WJAR
Сикорски и Щайнкамп се разбрали, че в случай че в миналото решат да се оженят, ще създадат годежен пръстен от перлата. Този проект се реализира, когато мъж предложи брак на 8 юли, употребявайки пръстен, изработен от Fishbone. Вместо камък в украсата беше откритата перла.

Двойката отпразнува годежа си, като се върна в ресторанта, където показа историята си с домакинята Майра Диозио.

" Беше хубаво да ги видя още веднъж и да чуя тази история. Това е приказка, това е магия, чувате за това и си казвате: " О, уповавам се да намеря нещо там ", само че в никакъв случай не го намирате. Винаги е парче камък или пясък “, сподели Диозио.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР