Жителка на Манчестър се раздели със своя съпруг, за да

...
Жителка на Манчестър се раздели със своя съпруг, за да
Коментари Харесай

Бременна майка изостави мъжа си заради първата си любов, когато разбра, че ѝ остават пет години живот

Жителка на Манчестър се раздели със своя брачен партньор, с цел да заживее с първата си обич, откакто разбра, че има израстък в мозъка и ѝ остават не повече от пет години живот. При това на 45-годишната Натали Уайтсайд изобщо не ѝ попречило, че е бременна с второто си дете. Жената събрала храброст и сега живее дружно с Дейвид Браун и двете си деца от първия си мъж - 11-годишната Хариет и шестгодишната Бриджит, написа в. " Дейли Мейл ".


Освен това, лекарите сбъркали по отношение на това, какъв брой време остава на дамата. Тя е жива към този момент шест години след слагането на страшната диагноза. " Когато бях в седмия месец на моята бременност, получих припадък. Станах от леглото и незабавно паднах на колене. Струваше ми се, че все едно одеве бях избягала цялостен маратон. От болежка си прехапах езика ", споделя Натали.

" Три седмици след раждането на Бриджит, лекарите ми споделиха, че имам глиобластома. Това е най-тежкия тип израстък в мозъка. Тогава всичко се промени. Единственото, за което мислех, бяха моите деца. Мислех си, че те ще израснат без майка ", споделя още дамата.

Лекарите съобщили на Натали: единственото, което те могат да създадат, е да понижат тумора посредством лъчелечение или химиотерапия. Лечението би могло да удължи живота ѝ с няколко години, дамата обаче отхвърля. Натали споделя, че е желала да прекарва времето си с децата си, а не в болница. " Бракът ми не беше благополучен, по тази причина след слагането на диагнозата аз се замислих, дали желаят повече да пребивавам по този начин. Не трябваше да се караме един с различен, когато бях изправена пред доста по-сериозна борба. Затова се разделихме ", споделя Натали.

С първата си обич Натали се срещнала в междинното учебно заведение. Тийнейджърите се харесали, само че в никакъв случай не са имали специфични връзки. Дейвид е бил почитател на футбола, а Натали залягала над учебниците. Но на влюбените било писано още веднъж да се срещнат, когато Дейвид посетил мероприятие за набиране на средства за лекуването на Натали. " В предишното непрекъснато бях заета с работа. Постоянно стрес. Не заспивах преди 02:00 часа след среднощ. Не се грижех за себе си. Държах се жестоко с другите. Сега разбирам, че би трябвало да се любувам на всеки ден, като че ли ще ми е финален ", споделя Натали.

Натали продължава да отхвърля да се лекува, въпреки и последното сканиране да е посочило, че туморът се е нараснал. " Не се багра от гибелта. към този момент съм възнамерявала погребението си. Искам въпросният ден да е положителен, да бъде отпразнуван моя живот. Нека природата вземе своето, само че преди този момент ще се боря колкото мога ", споделя тя.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР