Жителка на английската столица Лондон е изминала без дрехи 16

...
Жителка на английската столица Лондон е изминала без дрехи 16
Коментари Харесай

Напълно голо момиче премина с колело по улиците на Лондон СНИМКИ 18+

Жителка на британската столица Лондон е минала без облекла 16 километра из града. Както оповестява LADBible тя е направила това, с цел да събере пари за фонд за предварителна защита на самоубийствата.

Кери Барнс се почувствала принудена да направи нещо, откакто видяла шокиращата статистика за повишаването на психологичните болести. Тя също по този начин желала да уважи паметта на своята братовчедка, която се самоубила.

Неин комшия на смешка й предложил да кара колело из Лондон гола и девойката решила, че това е добра концепция. Приятели и фамилията на Барнс в началото си помислили, че проектът е безразсъден, само че все пак подкрепили англичанката.



В навечерието на велопохода момичето няколко пъти си взимала леден душ, с цел да се приготви за ниските температури, само че това не й помогнало изключително.

"По дяволите, беше студено! " - Барнс разказва усещанията си от акцията, която се е провела в неделя, 29 ноември. Независимо от това, тя отбелязва, че се е забавлявала доста, а близките хора я подкрепяли - за малко я придружавали компания от хора на ролкови кънки, а преминаващите водачи крещяли насърчителни думи след нея.



„ На Даунинг Стрийт жена служител на реда на кон даже заплаши мотоциклетист, който извади телефона си, с цел да направи фотография “, споделя усещанията си Барнс.



Тя към този момент е събрала седем хиляди лири, само че се надява, че ще успее да събере още повече. Всички пари ще бъдат дарени във фонда MIND, отдаден на психологичното здраве и предварителната защита на самоубийствата.

Превод и редакция: БЛИЦ




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР