Жителите на Тайланд започнаха да продават златните си бижута заради

...
Жителите на Тайланд започнаха да продават златните си бижута заради
Коментари Харесай

На обичан от българите райски остров почнаха да си продават златото от глад

Жителите на Тайланд започнаха да продават златните си бижута поради всеобщата загуба на работа, понижение на заплатите и апетит в обособени региони поради неналичието на туристи. За това написа The Thaiger.

Хората продават златните си декорации, за са се снабдят с някакви пари, с които да си платят сметките и да купят артикули.

"Ще ми се наложи да продам последното си златно украшение, харизано след раждането на детето ми. Разходите ми се усилиха при лимитирани приходи ", споделя 22-годишната служителка в офис в Банкок Сувират Намвича.

Масов апетит в най-популярния тайландски курорт - остров Пукет, стартира още през септември. Той е провокиран от неналичието на чуждестванни туристи поради рестриктивните мерки, свързани с ковид. Свърши и бюджетът за покупка на храна, който бе провиснал от държавното управление като помощ на хората, изгубили работата си.

Н 4 декември бе обявено, че и на остров Бали има всеобщ апетит поради неналичието на туристи. Най-много са бедстващите в региона Карангасем, където локалните хора се изхранват с помощта на парите на родственици, работещи в областта на услугите в други елементи на острова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР