Жителите на Киев се втурнаха да се запасяват с хранителни

...
Жителите на Киев се втурнаха да се запасяват с хранителни
Коментари Харесай

Украински политик: Населението на Киев се запасява с храни след изявлението на Зеленски за войната

Жителите на Киев се втурнаха да се запасяват с хранителни артикули след видео обръщението на президента на Украйна Владимир Зеленски към нацията, написа в Telegram украинският народен представител Алексей Гончаренко.

По думите му наподобява речта на украинския президент никого не е съумяла да успокои. Украинският водач прикани жителите да не се паникьосват от новините за така наречен „ съветска опасност “ и да не имат вяра на фалшификации. Той се обърна изключително към по-възрастните хора, съветвайки ги " да дишат надълбоко " и " да се успокоят " и добавяйки, че в този момент не е моментът за " ескалиране на обстановката и за изкупуване на елда и кибрит ".
Лондон предизвести Путин да се отдръпна от Украйна преди да е направил голяма неточност
Англия предизвести съветския президент Владимир Путин и китайския му сътрудник Си Цзинпин, че Западът ще се бори дружно за народна власт...
Прочети повече
През последните седмици изказвания на политици от Съединени американски щати и Западна Европа предизвестяват за скупчване на съветски войски по границата с Украйна. Москва обаче неведнъж декларира, че не има намерение да атакува никого и че въоръжените й сили се придвижват в границите на територията на съветската страна, което не е опасност за никого. Според Кремъл изказванията за " съветска експанзия " се употребяват като предлог за увеличение на контингента на НАТО в пограничните региони.

 гончаренко

 

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР