Жители на столичния квартал „Младост” излизат тази вечер на протест

...
Жители на столичния квартал „Младост” излизат тази вечер на протест
Коментари Харесай

Жители на столичния „Младост“ излизат на протест срещу Център по наркомании

Жители на столичния квартал „ Младост” излизат довечера на митинг против разкриване на Център по наркомании.

Те се събират в 18:30 часа сред бл. 18 и УМБАЛ „ Св. Анна”. На това място се открива центърът, към който ще има и метадонова стратегия.

За казуса сигнализира основният проектант на „ Младост” Стефан Стефанов в профила си в обществената мрежа:

„ В нашия квартал ни настаняват Център по наркомании – сред три детски градини, две учебни заведения и жилищните блокове. Той се нарежда в двора на УМБАЛ „ Св. Анна” сред детските градини 117„ Надежда”, 71„ Щастие” и 11„ Мики Маус”, и 118СУ „ Людмил Стоянов” и Технологичното учебно заведение по електронни системи. Разстоянието сред Центъра по наркомании и входа на 11 ДГ „ Мики Маус” е петдесетина метра! А даже всичко това не е най-страшното – всичко става безусловно НА ТЪМНО. Тайно, без публично разискване, до момента в който хората са били в отпуск”, написа арх. Стефанов.

Той прави конкретизиране, че известието не би трябвало да се бърка по никакъв метод с предизборната акция и това, че е повдигнат за самостоятелен претендент за кмет на региона:

„ Просто аз, както и стотиците разтревожени поданици, съм родител, татко и считам за възмутително, център по наркомании да бъде изтипосан посред жилищен квартал, на петдесетина метра от детска градина”, изясни Стефан Стефанов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР