Жители на няколко села протестират заради критичното състояние на пътя,

...
Жители на няколко села протестират заради критичното състояние на пътя,
Коментари Харесай

Жители на няколко села протестират заради пътя Елена-Сливен

Жители на няколко села стачкуват поради сериозното положение на пътя, който свързва градовете Елена и Сливен. Ремонт там не е юридически от години, а това е единствената директна връзка сред двата града, която всекидневно употребяват стотици хора.



Първо желая да кажа, че този митинг не е обвързван с никакви политически цели, този митинг само е обвързван с недоволството на хората, тъй като този път е най-пряката връзка до град Сливен, която употребяваме и от години този проблем е огромен. Но просто през последните две години пътят е в такова окаяно положение, че към този момент даже колите за спешна помощ отхвърлят да идват, както и пожарни идват доста мъчно. Това разяснява за Българска национална телевизия „ Денят стартира “ кметът на село Стара река Николай Стефанов. Той добави, че неотдавна са имали случай с една кола за спешна помощ, която се е забавила с близо два часа и двадесет минути, а преди години колите за спешна помощ са можели да идват за към един час.

Протестираме, тъй като желаеме пътят да се ремонтира, защото мъчно се придвижваме, непрекъснато си чупим колите и както беше упоменато колите за спешна помощ и пожарните имат усложнения с достъпа до обитаемоте места. Същото се отнася и за зареждането на артикули в магазините, разяснява различен от протестиращите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР