Жители на местността Ракитника“ във Варна се оплакват от постоянно

...
Жители на местността Ракитника“ във Варна се оплакват от постоянно
Коментари Харесай

Често спиране на тока тормози жителите на варненската местност Ракитника

Жители на местността " Ракитника “ във Варна се оплакват от непрекъснато прекъсване на тока. Авариите там са чести, а от токовите удари доста от електроуредите в домовете им са развалени.

Постоянно има отклонения и в електрическото напрежение. Хората казвaт, че казусът с тока там е от години и неведнъж са подавали сигнали до електроразпределителното сдружение. До момента обаче няма резултат.

Очаква се доста хора да се съберат, с цел да изразят своето неодобрение от неприятното качество на електрическата енергия. Районът е желан за живеене от варненсци, защото е доста изящен

В " Ракитника " има доста къщи за посетители, а непрекъснатите поданици са към 1000 семейства. Проблемите с тока основават доста проблеми с изключение на в семействата, и в развиването на локалния бизнес. Ниското качество на тока по никакъв метод не подхожда на цената, които хората би трябвало да заплащат.

" Проблеми с тока е имало постоянно, тъй като тук е на кооперации и като се навърже нов човек, става все по-слаб токът. Пплащаме за 220 волта, само че токът е към 190 волта ", изясни Борис Иванов, гражданин на града.

Чести повреди има и през зимата, когато хората остават с часове, а от време на време и с дни без електричество.

Вижте повече в директното включване на Петя Иванова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР