Жилищен блок в Карнобат протече, след като фирмата, която извършва

...
Жилищен блок в Карнобат протече, след като фирмата, която извършва
Коментари Харесай

Жилищен блок в Карнобат протече заради недовършено саниране

Жилищен блок в Карнобат протече, откакто компанията, която прави санирането, оставила незавършен обекта и се трансферирала на различен. Подобно е положението и на останалите общо 16 блока, които се санират, съобщи БТВ.

Хората от 3-етажната жилищна кооперация се оплакаха, че изненадващо ремонтът е спрял в средата на януари. Майсторите прибрали скелето и си тръгнали. Живеещите в блока обявиха, че поради течовете след спряното саниране жилищата им са унищожени от влагата и мухъла.
Причината за спряното саниране са негативните температури, които имаше през месец януари, изясни Стефка Иванова, краткотрайно изпълняваща длъжността кмет на община Карнобат.

Златина Димитрова, началник на плана за енергийна успеваемост, също удостовери, че санирането е спряно на 17 януари по предложение на проектанта поради негативните денонощни температури. Дейностите ще продължат, когато е обикновено да се строи, означи тя, като добави, че най-вероятно това ще се случи през март.

Течовете, които са се появили, са поради това, че хидроизолацията не е довършена. При първа опция ще пуснем компанията до покрива, с цел да довърши тъкмо там, където се е появил течът, означи тя.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР