Жестокото убийство на жена, чието тяло беше открито в багажник

...
Жестокото убийство на жена, чието тяло беше открито в багажник
Коментари Харесай

Открили тялото на убитата Кристина ден преди рождения ден на сина ѝ

Жестокото ликвидиране на жена, чието тяло беше намерено в багажник на лек автомобил, е било поради персонален спор. Вече има и арестуван - 34-годишният Калоян, който е бил неин сътрудник. Двамата са имали и връзка. Тя е споделяла на близки другари, че той я е тормозил, само че формален сигнал от нея не е подаван в Министерство на вътрешните работи.

Вчера сред 19-20 часа е намерено тялото на Кристина в столичния квартал " Захарна фабрика " край автосервиз. Жената е била в неопределеност от 3 април. Станало е ясно, че е в неопределеност, защото е трябвало да отиде да вземе детето си от учебно заведение. Нейни близки са подали сигнал в 3-о Районно полицейско ръководство във вторник. Тя е била простреляна в багажник, който бил запечатан с полиуретанова пяна. Жената е на 32 години, работила е в един от мобилните оператори. Кристина е оставила записка в бюрото си на работа с името на човек, който да потърсят, ако се случи нещо с нея.

" Миналата неделя видях Кристина, приказваха дори със снаха ми. Тя има момче на 9 години, през днешния ден то има рожден ден. Тя живееше с приемните си родители. От дребна я познаваме, добър човек беше, доста добър ", споделя непосредствен на фамилията пред bgonair.

" Имало е и други недоволства за тормоз. Преди 5-6 години мислех, че връзката им е завършила, само че, може би не е била, тъй като очевидно я е тормозил. Странно е, че колата с натрупа е оставена пред сервиза. Не имах вяра до последно, мислех, че е отвлечена и че всичко ще се оправи. Той се свърза с мен в сряда, сподели, че е обезпокоен, тъй като преди е осъждан за такова нещо и в този момент проверяват тъкмо него, а то си е имало индикации, а и жертвата си е споделила, че се тормози тъкмо от този човек ", сподели приятелят на обвинения.

Изявление направи и представител на неправителствената организация, към която жертвата се обърнала за помощ преди време. От там споделиха пред Нова, че Кристина е била в прочувствена рецесия и се страхувала извънредно доста за живота си.

Допреди гибелта си 32-годишната Кристина не била напълно сигурна в това какво желае да направи. Жените постоянно вземат решение да не подават незабавно сигнал в полицията. Една от аргументите за това са, че в обществото битува схващането, че институциите няма да оказват помощ. Другият претекст са закани, идващи от страна на насилника.

Извършителят е имал собственическо възприятие към нея и предпочитание да я подчини.

" Първоначално тя се опасяваше да пристигна до тук. После се срещна два-три пъти с психогог и един път - с юрист. Оценена е с доста висок риск за живота ", сподели още представителят на Неправителствени организации.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР