Жестокото нападение с нож бе извършено на 13 септември 2019

...
Жестокото нападение с нож бе извършено на 13 септември 2019
Коментари Харесай

Доживотен затвор за 30-годишния Павел, убил с нож жена си и ранил родителите й


Жестокото нахлуване с нож бе осъществено на 13 септември 2019 година в фамилната къща, където 24-годишната Поля се прибрала при родителите си дружно с 12-месечното си бебе. Дотогава младата жена споделяла един дом с бащата на детето Павел в Пловдив. 

Около 6 часа във съдбовната заран младият мъж дошъл в Глоджево, където нападнал Поля и родителите й с нож. Служител в бензиностанция, която е наоколо до парцела, чул писъците малко преди 7 часа и подал сигнал на тел.112. 

Поля и родителите й са превозени в русенска болница, само че макар напъните на лекарите, младата жена е издъхнала. Димитър и Снежанка оцеляват. 

Извършителят е арестуван и му е повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране и опит за ликвидиране. След разглеждане на делото от три правосъдни инстанции, Павел Митев е приет за отговорен и е наказан по повдигнатото му от прокуратурата обвиняване. 

Убиецът би трябвало да заплати на гражданските ищци Снежанка и Димитър обезщетение за породените им от действието неимуществени вреди в размер на общо 240 000 лв..

Присъдата е приведена в осъществяване.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР