Жестоко убийство потресе Пловдив. Мъж уби по брутален начин съпругата

...
Жестоко убийство потресе Пловдив. Мъж уби по брутален начин съпругата
Коментари Харесай

Жестокост! Пловдивчанин уби жена си по брутален начин

Жестоко ликвидиране потресе Пловдив. Мъж умъртви по жесток метод брачната половинка си, оповестиха от Окръжна прокуратура.

От държавното обвиняване прецизираха, че като обвинен е притеглен пловдивчанинът Н.Н., на 47 година, за това, че в интервала през вчерашния ден съзнателно е умъртвил другиго – 37-годишната М.Н. – закононарушение по член 115 от Наказателния кодекс.

До момента е открито, че гибелта на М.Н. е настъпила вследствие на голям брой удари, нанесени от обвинения, които са предизвикали пострадвания по тялото й. Пострадалата е брачна половинка на Н.Н. Той е бил арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Днес, 30 юли 2021 година, Окръжна прокуратура – Пловдив внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Н.Н. Според прокуратурата са събрани задоволително данни, вписващи се в хипотезата на обоснованото съмнение, че обвиненият е направил закононарушението, за което е притеглен към наказателна отговорност, както и че е налице действителна заплаха да се укрие и да извърши друго закононарушение.

Очаквайте детайлности.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР