Жестоко престъпление в плевенското село Лазарово. Задържаха 22-годишна жена за

...
Жестоко престъпление в плевенското село Лазарово. Задържаха 22-годишна жена за
Коментари Харесай

Съсед на майката, убила детето си в Плевенско, я описа като родител

Жестоко закононарушение в плевенското село Лазарово. Задържаха 22-годишна жена за убийството на едногодишното ѝ дете. Заедно с нея в ареста е и дядото на момиченцето. Заради пропуски в следствието стартират инспекции против трима служители на реда.

Жестокото ликвидиране е разплетено, откакто майката е завела полицията до мястото, където са открити елементи от тялото. Пред проверяващите 22-годишната жена е признала, че е умъртвила личното си дете. Според водещата версия закононарушението е осъществено още на 22-ри октомври. Мотивите остават неразбираеми.

Във вчерашните следобедни часове чиновници на ОДМВР-Плевен, взаимно с РУ-Кнежа, са беседвали с околните на убитото дете и от там се е стигнало към този момент до съответни елементи по отношение на осъществяването, място на осъществяването, по какъв начин е осъществено ", съобщи Веселин Вътов, Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.

"В момента се събират доказателства за механизма на осъществяване на закононарушението и предстоят ДНК експертизи, както и съдебнопсихиатрични, защото тежестта на закононарушението, събитието, че майка е умъртвила детето си, сочат условия, които би трябвало да бъдат изследвани от специалисти психиатри по отношение на вменяемостта на тази жена ", добави Николай Пачевски, заместник-окръжен прокурор.

Според проверяващите фамилията е имало положителни условия за живот. Детето е отглеждано от майката, която е полагала положителни грижи за него, а бащата, който не е припознал момиченцето, е издържал фамилията.



Кадър: Българска национална телевизия - Домът, в който се е разиграла нещастието

"Гледаше си детето, нищо изключително не сме видели у нея ", сподели гражданин на селото.

По случая предстоят разнообразни експертизи като една от тях ще е за психологичното положение на майката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР