Жестоко пребита от бившия си приятел се оказа певицата Сибила

...
Жестоко пребита от бившия си приятел се оказа певицата Сибила
Коментари Харесай

Зверски пребиха певицата Сибила Серафимова

Жестоко пребита от някогашния си другар се оказа певицата Сибила Серафимова. Самата тя описа за ужаса, който я е сполетял.

" Мои другари бяха организирали среща с някогашния ми другар. Според мен той има някакви обсесивни черти в характера си. Не е човек от нашите среди. И когато си потеглих, той ме настигна на улицата, мазета ми телефона, тъй като звънях да кажа на моя сегашен другар, че се прибирам, само че по този начин и не се прибрах ", сподели от " Пирогов " Серафимова с артистичен прякор Серафим.

Младата жена е солистка на ню уейв бандата " Виолетов военачалник ", нашумяла още в края на 80-те. Именно нейният основател - артистът, стихотворец и китарист Емил Вълев, пръв сигнализира за жестокия побой, нанесен неотдавна на солистката му, във фейсбук.

" С доста неприятно възприятие оповестявам на нашите другари и почитатели, че Сибила беше нападната и получи съществени контузии, след което беше откарана в " Пирогов ", където беше оперирана за промяна на тазобедрена става и други контузии. Всичко това е извънредно рисково за здравето й като цяло и въпреки всичко се надяваме, че ще продължи да свири и пее и отсега нататък ще взе участие в концертите на " Виолетов военачалник ". И освен това, само че и ще продължи да води естествен живот без съществени последици. Шокиран съм от случката и само ми остава да се апелирам за нея и дано тези, които я обичат, изпратят към нея в пространството състрадание и съпричастност. Пак дублирам, нека да се възвърне оптимално бързо и стане още веднъж онази Сибила, която познаваме ", пожела й мощно обезпокоеният от случая фронтмен на " Виолетов военачалник ".

" След като някогашният ми мазета телефона, се случиха неприятни неща. Аз побягнах. Виках: " Помощ, помощ! ". Никой не ми оказа помощ в самия център на София. Накрая нещата ескалираха. Той ми удари страховит пестник. Аз нямам и 40 кг. Не единствено съм доста слаба, само че и с доста тънки кости. Лекарите споделиха, че са като пергамент ", разказва тежко потърпевшата млада изпълнителка.

" От шамара отлетях. Отлетях безусловно във въздуха. И съм паднала на бедрото си. То остана счупено надве. Отделно след това съм била и влачена ", описа още за " България през днешния ден " певицата на най-известната ни ню уейв група.



" В момента съм след интервенция със заменена тазобедрена става и счупено, извадено рамо. Психото се споделя Никола Димитров. Благодаря на чудните вълшебници от " Пирогов ", които се погрижиха за мен ", написа в социалката си Сибила.

" Вече са заведени няколко каузи по този случай. Има полицейско следствие в две столични РПУ-та ", посочи потърпевшата певица.

" Според мен този човек е доста невменяем. Посягал е и на други хора ", показа Серафим. Солистката на " Виолетов военачалник " счита, че нападателят й не можел да одобри, че тя към този момент си има нов другар. " Вкопчил се е в мен ", обобщава Серафимова.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР