Жестокият убиец, разчленил тялото на приятел по чашка, отива на

...
Жестокият убиец, разчленил тялото на приятел по чашка, отива на
Коментари Харесай

Ето какво ще се случи с Благой, който уби и разчлени по брутален начин приятеля си Георги

Жестокият палач, разчленил тялото на другар по чашка, отива на съд. Окръжна прокуратура Благоевград внесе обвинителни акт против 56-годишния Благой Митрев от петричкото село Самуилово за ликвидиране по изключително непосилен метод. 

На 10 януари м. година към 11 часа в дома на Митрев гостувал приятеля му от детските години Георги Златков, с който играели карти и употребявали алкохол. Двамата пили до към 21,30 часа и се скарали. Стопанинът взел от масата нож и почнал да нанася с особена свирепост и гняв голям брой мощни удари по гърдите на госта си . За да се избави от нападението, Златков тръгнал по стълбите, с цел да излезе, само че Митрев траял с ударите по гърба, тила и главата. Лазейки Златков съумял да стигне до първия етаж и паднал пред входната врата. В този миг Митрев взел секира. Започнал да нанася голям брой посичания по главата, гърдите и корема на госта си, който умрял. 

Частично разчленил тялото му в региона на шията, раменния пояс и горната част на гърдите, а по-късно направил цялостно напречно разчленяване на натрупа през средата до равнището на корема, пояса и кръста, написа Блиц.

Убиецът решил да прикрие следите като взел чувал, в който поставил ръцете и главата на натрупа . След това, осъзнавайки какво е направил, той отишъл в двора на негов братовчед, повикал го и му споделил: " Обади се на полицията да дойдат да ме приберат, тъй като убих Гошо ".

Според психиатрично-психологична експертиза, в деня на убийството Митрев се намирал в нормално алкохолно опиване, което е улеснило изявата на отрицателните черти от характера му, като подозрителност, обидчивост, гневливост. 

Предстои да стартира правосъден развой против Благой Митрев, който се намира в пандиза в Бобов дол.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР