Жестока трагедия разтресе Лясковец. Мъж простреля бившата си жена и

...
Жестока трагедия разтресе Лясковец. Мъж простреля бившата си жена и
Коментари Харесай

Мъж прострелял бившата си жена в Лясковец

Жестока покруса разтресе Лясковец. Мъж простреля някогашната си жена и се самоуби със самоделка в къща в Лясковец, предава " 24 часа ".

Драмата се разиграва към 20:00 часа, когато 51-годишната жена отишла да върне кучето на мъжа, с който живеела на фамилни начала, след раздялата им.
Поредно грубо ликвидиране на жена у нас
Тялото на 40-годишната Силвия Петрова е намерено от криминалисти от ОДМВР - Разград и ГДНП. Жената бе оповестена за търсене на 13 декемвр...
Прочети повече
Двамата се скарали и ядосаният мъж сграбчил самоделно огнестрелно оръжие и стрелял. Прострелял някогашната си в региона на корема, след което самичък се е прострелял.

Около 20.20 ч. вечерта мъж е подал сигнал, откакто разкрил двамата пред жилището в локви кръв и в безпомощно положение. Жената незабавно е превозена до Спешно поделение на МОБАЛ " Д-р Стефан Черкезов " във Велико Търново.

Медиците открили, че изстрелът е нанесъл провали на далака, панкреаса и единия бъбрек, изгубила е доста кръв и има изходна рана на гърба. Пациентката е настанена в реанимация с заплаха за живота.

53-годишният й някогашен сътрудник е умрял на място.
Повдигнато е обвиняване за убийството на жена в столичния кв. „ Бояна “
Повдигнато е обвиняване на един от задържаните през вчерашния ден за убийството на дамата в столичния квартал „ Бояна “. Вчера бяха задър...
Прочети повече
От полицията проверяват случая, формирано е досъдебно произвеждане.

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР