Жест изненада пловдивчани в днешния мрачен следобед. На бяла кола

...
Жест изненада пловдивчани в днешния мрачен следобед. На бяла кола
Коментари Харесай

Рози върху кола шашнаха пловдивчани СНИМКА

Жест изненада пловдивчани в днешния тъмен следобяд. На бяла кола бил подложен хубав букет с червени рози. Случката бързо притегля вниманието на минувачите, а композицията се оказва и обществено достоянието. Снимка от гледката е споделена в обществената мрежа Фейсбук.

" Много благо ", отбелязва авторката на обявата. Колата, украсена с букет, е видяна на ул. " Петър Шилев " в пловдивския квартал " Захарна фабрика ". Романтичният жест не оставя жителите равнодушни. Много от тях се радват на красивата постъпка, която е дело на незнаен техен съгражданин.

Картинката допълват и песимисти, за които от сходни жестове смисъл няма. Появяват се и хора, опитващи да отгатнат и предисторията на сантименталния акт.

Вижте някои от мненията на пловдивчани:

" Дано да са от и за верния човек ", отбелязва Мария Т.

" Няма по какъв начин да знаем истината. Може мацката да му е върнала букета и това да е неговата кола примерно ", отбелязва Костадинка Н.

" Вътре е с 20 кинта ", сепимист е Венцислав Б.

" На това в никакъв случай не връзват ", счита Цанко П.

Всяко цвете има своята символика. Като едни от най-обичаните растенията са точно алените рози, знак на безконечната и неразделна обич, уважението и всеотдайността.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР