Жертвите на внезапна смърт от инфаркти обикновено имат ниски нива

...
Жертвите на внезапна смърт от инфаркти обикновено имат ниски нива
Коментари Харесай

Жертвите на внезапна смърт от инфаркти обикновено имат ниски нива на магнезий-симптоми, рискове и бързи решения

Жертвите на неочаквана гибел от инфаркти нормално имат ниски равнища на магнезий …
Магнезият е един от десетте най-хубави и най-разпространени минерали на планетата. Той е и един от петте съществени минерала в човешкото тяло и към половината от общото количество се намира в костите.

Както при другите минерали и витамини, милиони хора страдат от недостиг на магнезий, без да знаят.

Все още няма точни проби, с цел да се дефинира дали човек има недостиг на магнезий.

Но има някои признаци, които могат да ни предупредят за това положение.

Защо се нуждаете от магнезий? Ето някои от главните проблеми, които магнезият може да помогне за решаването:

пречи на регулирането на кръвното налягане

Помага за подсилване на костите и прекъсване на остеопорозата Предотвратява сърдечни заболявания Помага за лекуване на диабет, както и астма Облекчава депресията и безпокойството и възстановява съня Помага за основаването на протеин Подпомага загубата на тегло и също по този начин предизвиква кръвообращението Предотвратява инфаркти, както и инсулт

Важно е да знаете, че магнезият се усвоява едва по време на храносмилането, в случай че няма съответен баланс на други минерали.

Например поддържането на баланс сред магнезий, витамин D и калций е значимо за поддържане на положително здраве. В резултат, откакто тялото получи нужния калций, магнезият оказва помощ да се в профил от клетките. Ако липсва магнезий, калцият се натрупва и работи като токсин, вместо да се всмуква в костите по здравословен метод.

Основните признаци на дефицит на магнезий

Хората с недостиг на магнезий са склонни да бъдат раздразнителни и изпитват нараснали равнища на стрес или тревога. Те също по този начин са по-склонни към липса на централизация и сила денем. Като цяло можем да кажем, че главните признаци на недостиг на магнезий са:

Чувствителност към звук. Нарушения на съня, както и главоболие Депресия Колебания в телесната температура Мускулно напрежение и крампи на краката Храносмилателни проблеми

Някои хора могат да получат липса на вкус или гадене. Ако дефицитът на магнезий е налице за дълго време, тогава признаците могат да се влошат. Други по-сериозни признаци, като ненормални сърдечни ритми и внезапни промени в настроението, също могат да се появят.

Болести, породени от недостиг на магнезий

Известно е, че има връзка сред равнищата на магнезий и профилактиката на сърдечните болести. Жертвите на неочаквана гибел от инфаркти нормално имат ниски равнища на магнезий.

Липсата на магнезий също може да способства за развиването на
камъни в бъбреците.Този минерал прави калция доста по-лесен за разтваряне в урината. Дефицитът на магнезий също провокира високо кръвно налягане, менструални конвулсии, бодърствуване и рак.

Как да избегнем недостиг на магнезий

Първата стъпка в поддържането на здравословни равнища на магнезий е да се откри главната причина за казуса. Това може да бъде обвързвано с диета, качество на водата, ежедневна консумация на кофеин, алкохол или мощно модифицирани храни. А също и с потреблението на противозачатъчни хапчета и диуретици.

Включете във вашата диета

Зеленчуци с тъмнозелени листа Слънчогледови и тиквени семки леща, фасул, грах и нахут авокадо, плюс ориз, банан и какао

В умозаключение бих желала да ви припомня, че витамин D играе значима роля в усвояването на магнезия. Увеличете равнищата на витамин D посредством безвредно излагане на слънце. А също по този начин яжте храни като рибено масло, риба звук, гъби, яйчни жълтъци, мляко, сирене.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР