Жертвата на предполагаемо нападение пред кръчма е починал, след като

...
Жертвата на предполагаемо нападение пред кръчма е починал, след като
Коментари Харесай

„Невероятният“ мениджър на бар Ади Уайтинг почина, „след като беше нападнат извън кръчма“

Жертвата на хипотетично нахлуване пред механа е умрял, откакто е получил пагубна мозъчна контузия, заяви опустошеното му семейство.

Татко Ади Уайтинг претърпя сериозни пострадвания и беше подложен в изкуствена кома след известия за нахлуване пред пъб The Carpenters Arms в Бостън, Линкълншир. Въпреки това, в сърцераздирателна актуализация във вторник, фамилията на мениджъра на бара господин Уайтинг удостовери, че той е умрял, заобиколен от годеника и майка си.

Служители от полицията в Линкълншир бяха извикани в кръчмата в неделя, 14 януари, след известия на нахлуване. Мъж на към 30 години - който се схваща като господин Уайтинг - беше откаран по неотложност в болница със " съществени пострадвания ".

Братът на господин Уайтинг Сид удостовери тъжната вест във вторник следобяд в изказване, оповестено в обществените медии. Той сподели: „ С натежало сърце пиша, с цел да ви осведомявам за гибелта на Ади. Той в никакъв случай не е реагирал на лекуване и последните му мигове са били прекарани с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР