Жертвата Диана Димитрова (кавичките са, заради определението, което й сложиха

...
Жертвата Диана Димитрова (кавичките са, заради определението, което й сложиха
Коментари Харесай

Свали маската: "Жертвата" Диана Димитрова отврати мрежата! (СНИМКИ)

" Жертвата " Диана Димитрова (кавичките са, поради определението, което й сложиха в нета) най-сетне сподели действителното си лице, както и " задачата на занятието ". Много евентуално е да се окажат прави тези, които твърдяха и не престават да настояват, че актрисата подвигна абсурда с Юлиан Вергов за популярност и пиар. Още повече, когато готви и галерия.

Преди часове Димитрова разгласи публично в мрежата датата на събитието, което ще е на 7-ми март, ден преди женския празник. Нещо повече обаче - тя не просто съобщи датата, а написа над поста си: " Ясно ми е за какво нервирам некадърниците ".

Думите са прекомерно груби и дебелашки за една почтена дама, трансформирала се в жертва на хулигана и надали не " глигана " Вергов. А при все, че Юлиан се проверява, би трябвало ищцата да бъде много по-сдържана в постъпките и мненията си, считат консуматори.

" Кого назовава тази " некадърници ", бе?! Тя като е толкоз кадърна, що пробива с мижаво и смешно скандалче?! Видя й се физиономията в сериала за докторчетата, а след това нищо. Това единствено по себе си ясно приказва що за гений е, до момента в който Вергов и сие мачкат, работят и вадят пари. И най-много ги обичат хората ", разясняват в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР