Жертва на мащабна измама е станала за пореден път Ани

...
Жертва на мащабна измама е станала за пореден път Ани
Коментари Харесай

Ани Салич вдигна на крак ГДБОП

Жертва на огромна машинация е станала за следващ път Ани Салич . Новинарката научила за схемата, в която се употребява нелегално нейното име, от свои другари в обществените мрежи. За разлика от други родни звезди, които също попадат в сходни подправени реклами, само че не подхващат ограничения, Ани е решила да гони до дъно мошениците. Тв звездата е алармирала съответните органи и е вдигнала на крайник чиновниците на ГДБОП, написа Ретро.

„ Това е машинация, която може да ви навреди! Аз нямам нищо общо и ви поучавам и вие да нямате нищо общо с тези измамници! И да забележим в този момент какъв брой могат момчетата от Дирекция „ Киберпрестъпност “ на ГДБОП?! “, разяснява журналистката. Схемата, в която този път е забъркана, съставлява подправена рекламна публикация от нейно име, в което мошениците настояват, че тя е забогатяла от избран тип криптовалута. Те даже са основали подправен сюжети, който в никакъв случай не се е случвал. В лъжливия текст се твърди, че Ани е била посетител в предаването „ Лице в лице “ при колежката си Цветанка Ризова, където е споделила своя метод за трупане на пари . Освен това, ползвайки авторитетното й име и доверието, което тв водещата си е построила у хората, мошениците приканват народа да направи същите вложения като Салич, която сякаш по този метод станала милионерка. След жалбата, която е подала, новинарката се надявала хакерите на ГДБОП да разкрият самоличността на виновниците и те да си понесат съответните последици за злоупотреби с името й. Вероятно е обаче въпросните да са изпечени лъжци и даже да не са българи, защото подправената рекламна публикация е написана на британски език.

Преди две години водещата на новините по Нова телевизия още веднъж бе пропищяла от измамници. Тогава пък шарлатаните бяха скалъпили подправено изявление с нея, в което тя популяризира подозрителен артикул за намаляване, който е с неразбираем състав и би могъл да провокира съществени последствия за човешкото здраве. Ани и тогава се пробвала да потърси отмъщение и да заищити правата си, само че без триумф, тъй като проверяващите случая не могли да открият самоличността на измамниците, които пробутвали стоката си на неин тил.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР