Жерар Пике, който е носител на Световната купа, може да

...
Жерар Пике, който е носител на Световната купа, може да
Коментари Харесай

Жерар Пике: Меси е номер едно, със сигурност

Жерар Пике, който е притежател на Световната купа, може да се счита за късметлия, че е играл дружно с някои от най-великите на нашето съвремие като Кристиано Роналдо и Лионел Меси, надлежно в Манчестър Юнайтед и Барселона. Следователно той е в добра позиция да даде своята оценка кой е най-хубавият състезател сред тези двама, като разногласието сред двете суперзвезди, датира от дълго време.

" Е, правилно е, че борбата сред тях двамата през последното десетилетие беше много впечатляваща, тъй като и двамата се оправиха необикновено добре. Мисля, че във връзка с гения Меси сигурно е номер едно. Вярно е, че Кристиано работи доста интензивно, с цел да се опита да се състезава и да се бори за това първо място, само че в случай че видите кариерите и на двамата... сигурно бих избрал Меси. Той сподели, че макар че е на 35 може да се конкурира като най-хубавият състезател в света. Той го сподели на Световното състезание.

След като се пенсионирах от Испания, трябваше да прекъсна връзката си със спорта, тъй че не гледах никакви мачове с изключение на финала - и то не целия мач. Опитах се да прекъсна връзката, отидох на отмора за няколко дни. Последните ми няколко месеца бяха сложни като експерт и в действителност имах потребност да се откъсна от футбола ", показа Пике.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР