Женският национален отбор по волейбол не успя да сътвори сензация

...
Женският национален отбор по волейбол не успя да сътвори сензация
Коментари Харесай

Волейболистките отпаднаха на 1/4-финалите от Евро `19

Женският народен тим по волейбол не съумя да сътвори сензация и отпадна на 1/4-финалите от европейското състезание. В първия мач от втория кръг на директните елиминации България загуби с 0:3 (-19, -18, -26) против европейския и международен първенец Сърбия в зала " Ататюрк " в Анкара (Тур). В третата част избраничките на селекционера Иван Петков избавиха два мачбола и пропуснаха един геймбол, само че по този начин и не съумяха да вземат най-малко почетен гейм.

Самото класиране в Топ 8 на Евроволей `19 беше забележителен триумф за отбора ни, който не бе стигал толкоз напред от 2009 година, когато зае 8-о място на шампионата в Полша. Сега позицията на нашите в крайното класиране ще бъде същата, без значение от развръзката в останалите три 1/4-финала, които трябваше да се изиграят по-късно нощес.

На 1/2-финалите отборът на Сърбия чака по-добрия от двойката Италия - Русия, а за другото място във финала ще спорят спечелилите от дуелите Турция - Холандия и Полша - Германия. Загубилите ще се подредят на позициите от 5-а до 7-а, защото са с по-добър общ баланс в шампионата от България.

Мачовете от Финалната четворка ще се играят в Анкара през уикенда - в събота (7 септември) са 1/2-финалите, а в неделя - мачът за бронзовите медали и финалът.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР