Женският национален отбор по волейбол, който е воден от Иван

...
Женският национален отбор по волейбол, който е воден от Иван
Коментари Харесай

Женският национален отбор по волейбол започна подготовка в София

Женският народен тим по волейбол, който е воден от Иван Петков, стартира подготовка за новия сезон. Състезателките са събрани в София, а заниманията се организират в столичната зала " Христо Ботев ". Двадесет девойки започнаха подготвителен развой, като се чакат още шест от състезателките, които към момента със своите клубове в чужбина. Това са Елица Василева Скандичи (Италия), Гергана Димитрова и Мира Тодорова - Волеро Льо кане (Франция), Лора Китипова и Мария Каракашева Ц Волей Алба (Блаж, Румъния) и Петя Баракова - Девелопрес (Жешув, Полша).

" Започнахме с фитнес, през вчерашния ден към този момент влязохме и в зала. Очакваме няколко от най-опитните ни девойки, които към момента не са освободени от клубовете си. Крайният период, в който те би трябвало да бъдат в София е 11 май ", разяснява за формалния уебсайт на БФВ volleyball.bg мениджърът на националния отбор Любомир Герасимов.

На 17 май волейболистките ни отпътуват за Русе, където ще продължат подготовката си за Волейболната лига на нациите. От 21 до 23 май " Арена Монбат Русе " приема дуелите първия уикенд на влиятелната конкуренция. Съперници на България са Япония, Белгия и Съединени американски щати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР